2 175 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Huset är blir ett mordernt parhus med öppen planlösning. I hallen möts du av den rymliga entrén med goda förvaringsmöjligheter och vy mot den allmänna ytan med gott om plats för vardagsrumsmöbler, matplats och umgänge.

Det välutrustade köket med generösa bänkytor ger bra förutsättningar för matlagning. Från den allmänna ytan når du den väl tilltagna terrassen och den mysiga trädgården. På nedre plan finner du även ett sovrum och WC med tvättmaskin, torktumlare och dusch.

På övre plan, som är bostadens mer privata del, finns förutom ett mastersovrum och ett sovrum även ett allrum som vid behov kan göras om till ytterligare ett sovrum. Här finns även en mysig läshörna samt badrum med dusch.

På husets baksida hittar du en härlig uteplats, perfekt för fika och kalas med släkt och vänner. Trädgården är färdig med gräsmatta, häckar och marksten. Till bostaden ingår även en carport samt ett förråd.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
120 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
4 360 kr/mån
Pris/m²
18 125 kr/m²
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Sunes Väg och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 175 000 kr
Avgift/månad
4 360 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

4 797
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 124 dagar sedan, den 17 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips