Kung Agnes Väg 11

Sollentuna Centrum, Sollentuna Se på karta

7 700 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
117 m²
Avgift
4 873 kr/mån
Pris/m²
65 812 kr/m²
Nyproduktion 

Stomvisning 23/10 klockan 17.30-18.15 på Kung Agnes väg!

Tillträde kvartal 1 - 2020!
Köpa som juridisk person? Ja!

I hjärtat av Sollentuna med Edsvikens vatten som närmaste granne, byggs Bostadsrättsföreningen Tårpilen 12. Den originella v-formade huskroppen rymmer 63 exklusiva bostadsrättslägenheter i unikt läge. Här bor du i en lugn och rekreativ miljö med storstadspuls runt hörnet. Här hittar du hem.

Se alla lägenheter för respektive lägenhet på
https://www.lansfast.se/nyproduktion/stockholm/sollentuna/sollentuna/kung-agnes-vag-11/cmnyprod4tgs6pe0ob1hfft3/
eller
https://salixedsviken.se/

RESAN HEM

RESER DU TILL TERMINAL 5 ELLER PENDLAR DU TILL JOBBET? PROMENERAR DU TILL ÅRETS FÖRSTA DOPP ELLER RESER DU I DITT INRE?

Oavsett vart du är på väg är resan hem viktigast. I sällsynta fall uppenbarar sig den där perfekta utgångspunkten. I hjärtat av Sollentuna med Edsvikens vatten som närmaste granne, byggs Tårpilen 12 och projektet Salix. Den originella v-formade huskroppen rymmer 63 exklusiva bostadsrättslägenheter i unikt läge. Här bor du i en lugn och rekreativ miljö med storstadspuls runt hörnet. Här hittar du hem.

PERSPEKTIV PARIS

DESIGN SOM LYFTER ÖVER TILLFÄLLIGA TRENDER OCH FÖR TANKARNA TILL FRANKRIKE. VI BYGGER TÅRPILEN 12 / SALIX EDSVIKEN – 63 EXKLUSIVA BOSTADSRÄTTSLÄGENHETER I UNIKT LÄGE.

Det faller sig naturligt att associera till Paris när man ser ritningen till Salix. Salix-siluetten är klassisk och har traditionellt franskt taklandskap med höjdskillnader, takkupor och en färgsättning som skall ge en illusion av olika hus. Bostäderna har terrasser, stora balkonger och fönster-från-golv-till-tak-lösningar.
Läget är AAA med 50 meter till centrum och kommunikationer och 150 meter till vatten och rekreation. Välkommen till Salix!

BOSTÄDERNA

PÅ FEM VÅNINGSPLAN BYGGS PRESTIGEFYLLDA BOSTÄDER OM 1 TILL 6 RUM OCH KÖK. HEM SOM SKA PASSA ALLA – YTEFFEKTIVITET OCH FRANSKA FÖNSTER FÖR DE MINDRE BOSTÄDERNA, RYMD OCH LOFT FÖR DE STÖRRE.

Majoriteten av bostäderna har stora luftiga balkonger, uteplatser eller terrasser, i vissa fall dubbla terrasser och loft. Fastigheten omfamnar lummig grönska och sociala ytor samtidigt som den gränsar mot Edsvikens havsvik. En okomplicerad livsstil säkerställs genom t ex hiss ner i garaget och gemensam tvättstuga. Ingen snöskottning, inget krångel – lås dörren och åk.

MATERIAL

I SALIX OCH EDSVIKEN ÄR GÄSTFRIHETEN ALLTID ETT ALTERNATIV.

Middag i hemmet innebär öppna och luftiga ytor i det kombinerade vardagsrummet/köket med generös takhöjd. Vissa lägen- heter har separata kök med plats för matbord och väl tilltagna arbetsytor i mattslipad granit. Köken är från Vedum och är utrustade med integrerad diskho i rostfritt och stänkskydd i vitt kakel där induktionshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, kyl och frys samt diskmaskin kommer från Miele.

LIVSSTIL

GEMENSKAPEN ÄR STOR I OMRÅDET OCH VI TAR HAND OM VARANDRA, BERÄTTAR TOBIAS BECKER SOM DRIVER FAMILJEFÖRETAGET BECKERS KÖK, ETT STENKAST FRÅN SALIX.

Precis som Salix bidrar de lokala restaurangerna med en familjär stämning. – Det ska kännas som om man kommer hem till oss, berättar Tobias. Med familjärt fäste i Sollentuna och kulinarisk bas i välkända kök som Sturehof, Gondolen och Rolfs Kök föll det sig naturligt med fransk-svensk meny i de egna kvarteren. Den hemtrevliga lilla krogen i det rosa huset har hämtat inspiration från klassiska Rolfs Kök, hyser 22 platser, bar och öppet kök. Mat och gäster står i

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna