Viktor Hanson Hus - Etapp 2

Tumba-Uttran, Botkyrka Karta & restider

4 150 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Viktor Hanson Hus
- Etapp 2 (23st hus)
Villorna i skogen kommer att omgärdas av tallar och ligger högt upp på en platå med milsvid utsikt. Det perfekta huset för den moderna familjen.
Husen kommer att uppföras fristående som 2-plans hus med en sidobyggd carport med förråd och en trevlig altan på baksidan. Boyta c:a 125m². Planerad inflytt Q4 2018.

Detta påkostad och moderna boende i barnvänligt område. Här bor du med i ett väldisponerat hus med fina sällskapsytor som präglas av ljus och rymd. Vardagsrum i öppen planlösning med härligt ljusinsläpp. Fullt utrustat kök öppet mot matplats och vardagsrum. Upp till fyra sovrum, duschrum, badrum och tvättstuga med groventré. Egen trädgården med altan och gräsytor.

Modernt boende i barnvänligt område - här bor du med i ett väldisponerat hus med fina sällskapsytor som präglas av ljus och rymd. Entréplan; Vardagsrum och kök i öppen planlösning med härligt ljusinsläpp. Fullt utrustat kök med bardisk mot vardagsrum. WC/dusch, förråd samt tvättstuga med groventré. Övre plan: 3 sovrum, badrum, allrum och klädkammare. Egen trädgård med altan och gräsytor.

Här har du en carport med förråd samt en asfalterad uppfart för 1-2 bilar.

SÄLJSTART
Säljstarten öppnar den 4/6 kl. 13:00. Ansvarig mäklare och representanter från Byggfirman Viktor Hanson kommer att vara på plats vid tomterna i Uttran den 4/6 kl. 13:00 - 14:00. Varmt välkommen!

HUR GÖR JAG FÖR ATT FÅ ETT HUS?
Det är många som gjort en intresseanmälan till oss. Genom att skicka mail till [email protected] innan 18:00 den 4/6 så behåller du din plats i kön. Var noga med att märka mailet "Viktor Hanson" samt att skriva alla dina kontaktuppgifter, så att vi på ett smidigt sätt kan få tag på dig. Turordning för bokningen av husen sker utifrån det datum din intresseanmälan inkommit till Viktor Hanson.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
125 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
4 950 kr/mån
Pris/m²
33 200 kr/m²
Driftkostnad
19 704 kr/år
Byggår
2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Viktor Hanson Hus - Etapp 2 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 150 000 kr
Avgift/månad
4 950 kr/mån
Driftkostnad
19 704 kr/år

Statistik

16 106
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 302 dagar sedan, den 26 maj 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips