Avenboksgatan, lgh 10

Ulricehamn Tjänster för säljaren
Karta & restider

2 195 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Vi har nu endast 1 bostadsrätter kvar!

Skogshöjden ligger beläget intill Sanatorieskogen i den nya stadsdelen Stadsskogen, strax söder om Ulricehamns centrum. Området är grönt, lätt kuperat och barnvänligt med möjligheter till en rad naturnära aktiviteter. Här planerar Ereim AB att uppföra 18 bostadsrätter i parhusform. Bostäderna kommer vara nyckelfärdiga med hög standard och anlagd trädgård när du flyttar in. Husen är placerade för att skapa goda förutsättningar när det gäller ljusinsläpp och utblickar mot omgivningen. I Brf Skogshöjden erbjuds du sann villakänsla. Det finns många fördelar med att bo i en nybyggd bostad. Garantin på både arbete och material är fem år. På vissa av de ingående produkterna löper garantin ännu längre. Elektriska komponenter så som vitvaror och värmesystem är energisnåla, vilket är bra både för miljön och plånboken. Tack vare diskreta solceller blir man delvis självförsörjande på el. Klokt, miljövänligt och lönsamt!

Denna annons beskriver lägenhet/hus 10.
Lägenhetens yta om 115 m² är fördelad på två plan och är väl genomtänkta med stora fönsterpartier och generösa sociala ytor.
Planlösningen gör det enkelt att umgås med familj och vänner samtidigt som grytorna står på spisen. En trappa upp finns tre sovrum, ett badrum och ett allrum. Allrummet kan göras om till ytterligare ett sovrum, antingen som ett tillval eller i egen regi i takt med att behoven förändras. God design och robusta material är våra ledord när det kommer till interiören. Material och inredning är valda med omsorg och håller god kvalitet redan i standardutförandet.
I hallen ligger ett klinkergolv som tål både smuts och väta. I kök och vardagsrum samt på övre plan ligger ett trägolv. Köket från HTH är stilrent i sitt grundutförande med släta, vitmålade luckor, glaskeramikhäll och inbyggnadsugn. Diskmaskinen är integrerad och vitvaror vita i grundutförande. Två generösa och helkaklade badrum, det ena med badkar och det andra med dusch, täcker hela familjens behov. Utgång från vardagsrum till den härliga altanen med trätrall och trädgården.

Preliminär inflyttning: hösten 2019

Lägenheterna säljs till fast pris (utan budgivning). Försäljningen är i full gång och först till kvarn gäller!
Passa på att boka ditt nya drömboende redan nu!

Observera att planlösningar och bilder på den här hemsidan är illustrationer och hämtade från tidigare projekt. Materialet kan innehålla tillval och avvikelser kan förekomma i den slutliga lösningen.

För att få uppdaterad status över sålda bostäder, följ länken för att komma till projektsidan:
https://www.svenskfast.se/nyproduktionsprojekt/vastra-gotaland/ulricehamn/ulricehamn/ulricehamn/brf-skogshojden/185159

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
115 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
4 927 kr/mån
Pris/m²
19 087 kr/m²
Byggår
2018/2019
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Avenboksgatan, lgh 10 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 195 000 kr
Avgift/månad
4 927 kr/mån

Billigare och bättre boende

Statistik

3 645
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 237 dagar sedan, den 20 april 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips