Trädgårdsstaden - Brf Pionen lgh. nr 17

Ystad Boosta bostaden
Karta & restider

2 450 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Brf Pionen ligger i Ystad Trädgårdsstad och är omgiven av planteringar med rosor, buskar, träd och vildblomster. Förutom att området är inbäddat i växtlighet kan du odla själv på din takterrass eller i din egen trädgård. Här planeras radhus på två och tre våningar. Oavsett storlek kan du räkna med genomtänkta lösningar för varje kvadratmeter, både vad det gäller material och effektiva ytor. Allt för att du ska få så mycket bostad som möjligt för pengarna.

Ingen stad i Norden och få i Europa kan visa upp en så komplett bild av svunnen miljö som Ystad med sina drygt 300 korsvirkeshus. Och det är en miljö som fortfarande i hög grad är levande. I Ystads kommun finns också många områden med mycket höga naturvärden, både i ett regionalt och nationellt perspektiv. En liten bit från centrum och hamnen planeras nu en ny stadsdel på en tidigare plantskola med uppvuxen och rik flora. Den nya stadsdelen med namnet Ystad Trädgårdsstad kommer att växa fram med ytterligare ca 300 nya bostäder. Målet med den nya trädgårdsstaden är att skapa en grön stadsdel med varierande bostäder och upplåtelseformer.

Här planerar alltså SHH Bostad att bygga 22 st radhus om 114 resp. 142 kvm fördelat på 2- och 3 våningsplan. Insatser på 2-våningshus från 2 450 000 kr med en avgift på ca 5 249 kr/mån (kallhyra) och insatser på 3-våningshus från 2 895 000 kr med en avgift på ca 6 584 kr/mån (kallhyra). Mer information om övriga bostäder i Brf Pionen finner du under "Projektsida Brf Pionen via Svensk Fastighetsförmedling" under LÄNKAR nedan.

Låter det intressant? Tveka inte att kontakta fastighetsmäklarna med frågor eller funderingar. Välkommen hem!

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
114 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
5 249 kr/mån
Pris/m²
21 491 kr/m²
Byggår
2018/2019
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Ystad

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Trädgårdsstaden - Brf Pionen lgh. nr 17 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 450 000 kr
Avgift/månad
5 249 kr/mån

Billigare och bättre boende

Statistik

17 099
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 249 dagar sedan, den 13 mars 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips