Bostadsrättslägenhet i La Bonanova, Palma

La Bonanova, Palma, Spanien

700 000 euro
LägenhetLägenhet

Med magnifik utsikt över bukten, Palma, havet, bergen och Bellver slottet är den här fantastiska lägenheten belägen högt upp i bostadsområdet Bonanova i Palma de Mallorca. Bellver parken ligger precis bredvid, köpcentret Porto Pi och centrala Palma är lättillgängligt.

Den oerhört rymliga lägenheten har 5 sovrum, varav alla har utsikt över bergen eller havet, och 4 badrum. Det stora vardagsrummet med matplats öppnar ut mot en stor täckt terrass med imponerande utsikt. Vidare finns det ett fullt utrustat kök samt ett separat förvaringsutrymme.

Ytterligare funktioner är luftkonditionering, tvåglasfönster, platsbyggda garderober, marmorgolv, förråd samt en parkeringsplats. Komplexet har även en gemensam pool och trädgård med lekplats och direkt tillgång till Bellver parken. En ideell familjelägenhet.

Området och sevärdheter

La Bonanova är ett lugnt, mycket eftertraktat bostadsområde, nära centrala Palma de Mallorca. Området är välkänt för dess prestigefyllda internationella skolor och närheten till Porto Pi samt Bellver parken.

https://www.novamallorca.com/en/property/id/741949-apartment-bonanova-palma-mallorca

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
210 m²
Antal rum
6 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
31 874 kr/m²

Statistik

111
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 266 dagar sedan, den 26 april 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips