Vattenhindersgatan 1-7

Lanna, Lekeberg Tjänster för säljaren
Karta & restider

1 995 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Succén fortsätter i Lanna med de omåttligt populära parhusen. Projektet består av 5 st parhus med 10 st lägenheter om 144 kvm. Här får man uteplats på baksidan med generöst trädäck och utespa samt stor terass på övervåningen. En takhöjd om 2,80 m på entréplan och upp till 3,50 m på övre plan, stora spröjsade fönsterpartier och öppen planlösning ger gott om naturligt ljusinsläpp. Genomgående hög standard med fullt utrustat kök, två helkaklade badrum med golvvärme samt separat klädvård. Stora fina ytor med gott om plats för hela familjen. Biluppställningsplats precis utanför dörren. Beräknad inflytt Q3 - 2019.

Annonsen innehåller dels bilder tagna i en likadan husmodell där avvikelser kan förekomma samt visualiseringar som kan avvika från slutresultatet. Bilderna kan även innehålla en del tillval. Häckar, planteringar, marksten och asfaltering ingår ej. Sådd gräsmatta, trädäck och utespa ingår.

Lanna är beläget ca 2 mil väster om Örebro och ca 3 mil öster om Karlskoga. Området är i en mycket expansiv fas då kommunen nyligen uppfört en tillbyggnad på den befintliga skolan samt nyproduktion av en bollhall som blev färdigställd sommaren 2015. Skolan är från årskurs 0-6. I Lanna finns också 6 förskoleavdelningar. Mellan årskurs 7-9 går skolskjuts till Fjugesta där högstadiet finns.

I Lanna finns Lanna Lodge golf resort och bedöms vara en av Sveriges bästa golfanläggning. Där finns en 18-hålsbana, restaurang, hotell med 30 rum, spa och gym.

Det finns många fritidsaktiviteter för barn och vuxna i Lanna. Lekebergs IF har sin klubblokal intill skolan och de har verksamhet inom fotboll, gymnastik, zumba och mountainbikesektion. Vidare finns Lanna ponnyridskola som bedriver ridskoleverksamhet. Lanna Lodge har golfskolor för både barn och vuxna och gymet har pass med spinning, cirkelträning och yoga. Sommartid finns badgruvan som är en populär badplats och runt gruvan finns ca 4 km mountainbikeleder. Strax väster om Lanna ligger Sälvens naturreservat där fina promenadstråk finns och Svartån som rinner. I "centrum" har det öppnats en bokhandel med caféverksamhet.
Det är också nära till Kilsbergen som erbjuder mountainbike- och vandringsleder, längskidspår, Ånnaboda med camping, restaurang, fiske- och badmöjligheter i Ånnabodasjön, Storstenshöjden med 3 slalombackar och Garphyttans nationalpark.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
144 m²
Antal rum
6 rum
Avgift/månad
5 195 kr/mån
Pris/m²
13 854 kr/m²
Driftkostnad
23 196 kr/år
Byggår
2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Vattenhindersgatan 1-7 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 995 000 kr
Avgift/månad
5 195 kr/mån
Driftkostnad
23 196 kr/år

Billigare och bättre boende

Statistik

1 206
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 72 dagar sedan, den 8 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips