Björkhemsvägen

Lillån, Örebro Tjänster för säljaren
Karta & restider

1 995 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Välkomna till detta underbara nyproduktionsprojekt i charmiga och barnvänliga Lillån! Adressen är Björkhemsvägen! Här kommer det uppföras 14 st bostadsrättsradhus i två längor. Beräknad inflytt Q4 2018.
Välplanerade ytor fördelat på 122 kvm i två plan - perfekt för familjen! På bottenvåningen är det öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, ett sovrum, tvättstuga och badrum. Från vardagsrummet nås en härlig altan med grönyta. På övervåningen finns 3 sovrum och ett allrum. Här finns också ett badrum samt rymlig klädkammare.
Bostäderna har genomgående hög standard med kök från Marbodal, två helkaklade badrum samt separat tvättstuga. Biluppställningsplats och förråd på framsidan. Otroligt charmiga hus i rött med spröjsade fönster och sedumtak.

I området finns skola och förskola (Lillån Skolan). Lillån ligger nära stan, du kan ta dig in till city med cykel, bra bussförbindelse finns givetvis. För den golfintresserade finns Kårsta med 18-håls bana och det finns trivsamma löparspår.

Anmäl intresse genom att maila [email protected]

Obs! Bilderna är visualiseringar och kan avvika från slutresultatet. Bilderna kan även innehålla en del tillval. Häckar, planteringar, marksten och asfaltering ingår ej. Sådd gräsmatta och trädäck ingår.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
122 m²
Antal rum
6 rum
Avgift/månad
4 995 kr/mån
Pris/m²
16 352 kr/m²
Byggår
2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Björkhemsvägen och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 995 000 kr
Avgift/månad
4 995 kr/mån

Billigare och bättre boende

Statistik

7 041
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 250 dagar sedan, den 10 april 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips