Tyrvägen 12B

Nacka Karta & restider

5 995 000 kr
LägenhetLägenhet

- Villakänsla
- Obelånad förening
- Underbar takhöjd
- Exklusiv och påkostade materialval
- Underbart ljus från panoramafönster

Nu finns möjligheten att förvärva detta fantastiska bostadsrättsradhus med tillgång till gemensam gräsmatta och härlig skogsliv. Bostaden genomsyras av ett underbart ljusinsläpp från stora panoramafönster i flertalet väderstreck. Bostaden erbjuder bland annat en stor uteplats med många soltimmar vilket skapar goda förutsättningar för liv och lek utomhus. Huset byggdes 20017 och andas en exklusiv känsla där inget har lämnats åt slumpen. Påkostade materialval genomsyrar huset och smarta lösningar i form av enhetligt golvvärme i hela bostaden, parkettgolv, förvaring samt rejäla sällskapsytor. Huset är fördelat på två plan där sällskapsytorna, ett badrum och ett av sovrummen är på entréplanet och resterande sovrum samt kontor finns på ovanvåningen.

Kronjuvelen i huset är det magiska vardagsrummet med den trädäckade altanen i direkt anslutning till vardagsrummet och köket. Här njuter man av liv och lek, trevliga middagar och detta är en social mittpunkt och vardagslyx som är få förunnat. Ovanvåningen går i samma tema med stora fönsterpartier, påkostat golv i 1-stavs parkett samt ljusinsläpp från samtliga väderstreck.

Parkeringsmöjligheterna är goda och man finner parkeringsplatsen i direkt anslutning till bostaden.

Bostaden tillhör ett lugnt och lummigt villaområde med goda kommunikationer och närhet till fantastisk natur och flera sjöar, närmast har man underbara Boo-bade, utmärkt för familjerna. Skärgården ligger på behagligt gångavstånd och Velamsunds Naturreservat erbjuder friluftsgård, bad, djur samt en fantastisk restaurang. Kommunikationerna är goda och man når stadens puls med hjälp av en jämn ström motorvägsbussar. I rusningstid är man på Cityterminalen på cirka 35 minuter. Har man båt och söker båtplats finns detta i t.ex. Gustavsvik. Förskolor och grundskolor finns det flera av inom bekvämt gångavstånd. För shopping och dagligvaruhandel finner man Orminge Centrum där man hittar allt man behöver ifrån matvarubutik, apotek, konditori, vårdcentral, BVC etc.

Närheten till natur, kommunikationer samt shopping gör detta till ett boende att trivas och växa i.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
140 m²
Antal rum
6 rum
Avgift/månad
3 796 kr/mån
Pris/m²
42 821 kr/m²
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Tyrvägen 12B och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 995 000 kr
Avgift/månad
3 796 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

1 104
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 12 dagar sedan, den 9 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips