Lägenhet i Palma, Mallorca

Palma, Mallorca, Spanien

990 000 euro
Bostadsrätticon_brf_inactive

Med spektakulär panoramautsikt över Palmabukten och katedralen är den här oerhört rymliga lägenheten med front line läge belägen på strandpromenaden Paseo Maritimo. Längs med hela promenaden finns ett stort utbud av restauranger och barer och Palma Auditorium ligger bara några steg bort.

Lägenheten i sydöstläge har 5 dubbel sovrum och 3 badrum, varav två en-suite, och kännetecknas av stora ytor med högt i tak. Det stora vardagsrummet med matplats och öppen spis öppnar ut mot en stor terrass med havsutsikt. Vidare finns det ett separat kök med frukostplats. Fastigheten på Mallorca kräver en renovering, men har mycket potential.

Ytterligare funktioner är luftkonditionering, platsbyggda garderober, marmorgolv, tvättstuga, förråd samt en exteriör parkeringsplats.

Området och sevärdheter

Paseo Maritimo är ett område med nära tillgång till stränder, barer och restauranger. Dessutom ligger det bara några minuter från centrala Palma, ett populärt område med alla olika typer av butiker, restauranger och sevärdheter till hands. För golfälskare är utbudet av golfanläggningar stort, såsom Son Vida Club de Golf. De bästa och närmaste platserna för olika vattensporter är Puerto Portals, Club Nautico och Portixol.

https://www.novamallorca.com/en/property/id/731126-apartment-paseo-maritimo-palma-majorca

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
290 m²
Antal rum
6 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
32 854 kr/m²

Statistik

226
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 209 dagar sedan, den 28 april 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Guider & Tips