Costa del Sol, Benahavís

Spanien

870 000 euro
LägenhetLägenhet

Denna enastående moderna nybyggnad ger dig den unika möjligheten att själv designa din egen lägenhet. Inga andra nybyggnadsprojekt på Costa del Sol ger dig lika mycket frihet att personifiera ditt hem med massor av alternativ som passar alla smakriktningar.
Välj mellan 1 till 6 sovrum och 2 till 4 badrum; installera ett biografrum, en jacuzzi eller ett sofistikerat vinrum. Träna i ditt hem-gym eller i ditt hemkontor. Skapa ett hem som är utformat enligt dina önskemål från ett brett utbud av finish och material. Med inriktning på energi- och miljöeffektivitet begränsas förlusten av värme och kyla, med ett aero-terrmiskt HVAC system som använder 80% energi från förnyelsebara källor och 20% elnät, vilket skapar mindre CO2. Ett integrerat ventilationssystem filtrerar inomhusluften för att hålla nere föroreningar och allergener.
Med terrasser på upp till 270 kvm kan du dra nytta av den spektakulära havsutsikten eller njuta av de gemensamma områdena och infinitypoolen.
Denna unika Marbella nybyggnad är belägen i området mellan San Pedro de Alcantara och Benehavis vilket medför närheten till Puerto Benus, Los Arqueros Golf Course och det mest fashionabla samhället på Costa del Sol, La Zagaleta.

Tveka inte att kontakta vår mäklare Frederick Jelliff som pratar Svenska enligt uppgifterna nedan. Ref.: MPN173

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
439 m²
Antal rum
6 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
19 895 kr/m²

Statistik

129
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 176 dagar sedan, den 1 augusti 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Guider & Tips