Dirhemervägen 24B

Täljöhalvön, Österåker Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
123 m²
Byggår
2019
Avgift
4 495 kr/mån
Pris/m²
40 610 kr/m²
Nyproduktion 

Nu finns det endast ett parhus kvar
3B: 4995 000 kr

Kliv ut på terrassen med morgonkaffet i handen och känn den friska brisen av havsluft samtidigt som du ser solens första trevande strålar över Täljöviken. De två uteplatserna som pryder vardera våning vetter mot söder och med dess stora glaspartier binds allrum och utemiljön samman till en naturlig förlängning av huset på varma sommardagar. Den öppna planlösningen mellan kök och allrum på entréplan är den självklara platsen för gemenskap i huset. Stora fönsterpartier ut till altanen. Möjligheterna att skapa en fantastisk yta för umgänge är stor

Även om huset är ritat med tanke på den vackra utsikten, finns alla bekvämligheter du behöver i din vardag, t.ex. ett sovrum på entréplan samt tvättstuga kombinerat med badrum.
En trappa upp finns tre sovrum samt badrum och ett allrum med utblick ut över terrassen och vidare ut över Täljöviken. Terrassen når du genom det södra sovrummet samt från allrummet.
En uppfart för bilen är placerad nära entrén, och fram till dörren är det marksten lagt för ett enkelt underhåll.
Brf Havsutsikten är ett gediget hantverk, byggt i trä med liggande ljusgrå panel och klassiskt sadeltak klätt med svarta taktegelpannor. Derome bygger i trä för framtiden och när du väljer att flytta till ett av Deromes hus, får du de bästa förutsättningarna för att bo klimatsmart. Det energieffektiva klimatskalet i huset – väggar, golv, tak och fönster – bidrar till en låg energiförbrukning. Bra för både plånbok och miljö!

Läs mer om bostaden
Mäklarringen Österåker