TÄLJÖHALVÖN - Brf Havsutsikten

Täljöhalvön, Österåker Karta & restider

5 150 000 kr
LägenhetLägenhet

Kliv ut på terrassen med morgonkaffet i handen och känn den friska brisen av havsluft samtidigt som du ser solens första trevande strålar över Täljöviken. De två uteplatserna som pryder vardera våning vetter mot söder och med dess stora glaspartier binds allrum och utemiljön samman till en naturlig förlängning av huset på varma sommardagar. Den öppna planlösningen mellan kök och allrum på entréplan är den självklara platsen för gemenskap i huset. Stora fönsterpartier ut till altanen. Möjligheterna att skapa en fantastisk yta för umgänge är stor; varför inte samla vänner och bekanta till fest och avsluta med en avslappnande stund i bastun och kanske ett uppfriskande dopp i havet?
Även om huset är ritat med tanke på den vackra utsikten, finns alla bekvämligheter du behöver i din vardag, t.ex. ett sovrum på entréplan samt tvättstuga kombinerat med badrum.
En trappa upp finns tre sovrum samt badrum och ett allrum med utblick ut över terrassen och vidare ut över Täljöviken. Terrassen når du genom det södra sovrummet samt från allrummet.
En uppfart för bilen är placerad nära entrén, och fram till dörren är det marksten lagt för ett enkelt underhåll.
Brf Havsutsikten är ett gediget hantverk, byggt i trä med liggande ljusgrå panel och klassiskt sadeltak klätt med svarta taktegelpannor. Derome bygger i trä för framtiden och när du väljer att flytta till ett av Deromes hus, får du de bästa förutsättningarna för att bo klimatsmart. Det energieffektiva klimatskalet i huset – väggar, golv, tak och fönster – bidrar till en låg energiförbrukning. Bra för både plånbok och miljö!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
123 m²
Antal rum
6 rum
Avgift/månad
4 495 kr/mån
Pris/m²
41 870 kr/m²
Byggår
2019
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på TÄLJÖHALVÖN - Brf Havsutsikten och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 150 000 kr
Avgift/månad
4 495 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

5 876
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 179 dagar sedan, den 21 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips