Granängsvägen Lgh 113

Tyresö Centrum, Tyresö Se på karta

3 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
116 m²
Förening
BRF Kvarteret Skogsbacken i Bollmora
Om föreningen
Avgift
7 015 kr/mån
Pris/m²
33 190 kr/m²
Nyproduktion 

Vi har byggstartat! Inflyttning våren/sommaren 2020.
Välkommen till en fantastisk etagelägenhet om sex rum och kök. Stig in i denna fantastiska lägenhet utöver det vanliga. Stilrena färger och moderna materialval ger ett luftigt och gediget intryck, som är genomgående i lägenheten. En gedigen lägenhet som har allt, vad sägs om ett stort och lätt möblerat vardagsrum men med plats för både soffa och varför inte ett matsalsbord. Som gjort för umgänge med vänner och familj. Ytterligare ett allrum på övervåningen. Här behöver man inte trängas. Tre rogivande sovrum på övre plan. Generös balkong som gjort för mysiga stunder. Fantastiskt kök med gott om förvaring och arbetsyta där matlagningen blir till en fröjd. Två moderna helkaklade badrum med golvvärme, dusch och egen tvätt utrustning i ett av badrummen. Praktiskt och bekvämt.

I Tyresö, nära Tyresö Centrum, bygger vi ett naturligt boende för alla som vill få nära till både fina grönområden, rekreation och med pendelavstånd till Stockholm. Alldeles i närheten finns stora strövområden, Tyresta nationalpark, sjöar och bara någon kilometer bort har du tillgång till Stockholms södra skärgård. Här uppför vi nu Kvarteret Skogsbacken, tre huskroppar sammanhållna av gemensamma terrasser. På en av gårdarna byggs ett gårdshus som blir föreningens gemensamhetslokal. Här är tanken att grannarna kan samlas, men det finns också möjlighet att hyra huset för privat bruk. Parkering finns både i föreningens garage samt ute på gården och hyrs separat. Mer information finner du på https://www.kvarteretskogsbacken.se/

Efter 50 år i branschen har vi på Hökerum bygg lärt oss mycket om att bygga bostäder. Hökerum planerar, driver och bygger projekten själva, vilket gör att de kan bygga moderna bostäder mer kostnadseffektivt, utan att göra avkall på det som är viktigt; hållbarhet och kvalité. Allt som du behöver för att du ska kunna skapa ett hem du trivs i, men till ett avsevärt lägre kvadratmeterpris jämfört med nyproducerade lägenheter i samma område. Och med pengarna du inte lägger på kvadratmeter, kan du till exempel köpa ett torp i Töreboda, eller något annat du gärna skulle vilja ha.

Lägenheterna säljs på ritning till fast pris. Inflyttning sker preliminärt kvartal 2 2020.

Har du några frågor om projektet maila eller ring direkt till ansvarig mäklare:

Gulsah Bulduk på Svensk Nyproduktion, tel 076 - 608 22 80 eller mail [email protected]

Läs mer om projektet på: http://www.kvarteretskogsbacken.se

Läs mer om bostaden
Svensk Nyproduktion Stockholm