Lägenhet i Mijas Costa, Costa del Sol

El Faro, Spanien

2 342 500 kr
LägenhetLägenhet

Lägenhet i Mijas Costa, Costa del Sol
Nybyggda lägenheter med 2, 3 och 4 sovrum. Byggd för att en hög kvalitet standard och ligger på kusten mellan Fuengirola och Marbella. Dessa nya lägenheter kommer att erbjuda dig lyx och säkerhet till överkomliga priser.
Anläggningen erbjuder fullt utrustat gym och en pool för vuxna och barn, det är bara en kort promenad till stranden. Den internationella Malaga flygplats ligger bara 20 minuter bort. Allt om Residencial Mediterraneo är första klass.
Lägenheterna har glas balkonger, varmt och kallt klimatkontroll, golvvärme, fullt utrustat kök, hydromassage bad, rymliga terrasser, privat parkering och förråd.
Fas 1 kommer även att omfatta The Sea Club som består av ett fullt utrustat gym som är uppdelad i 3 områden, aerobic zon, bodybuilding rum och en sträckningsområde. The Sea Club kommer också att inrymma social club lounge, utsiktsterrass, omklädningsrum och toaletter.
Poolområdet har också de flesta hisnande utsikt över havet. En stor 25 meter Infinity pool och en 19,5 meter barnpool har utsikt över havet, finns även ett stort område med solstolar och hängmattor.
För din sinnesfrid, är Residencial Mediterraneo en säker privat område med 24 timmars bevakning, CCTV, säkerhetsdörrar och säkert system för inresa.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrätt
Boarea
82 m²
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
28 567 kr/m²
Byggår
2016
BEST HOME

Statistik

220
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 733 dagar sedan, den 17 februari 2016. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Guider & Tips