Kåvanvägen 20

Funäsdalen, Härjedalen Tjänster för säljaren
Karta & restider

2 595 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Välkommen till Brf Ômsedal - Bostäder med ski-in/ski-out och utsikt över Funäsfjället.

Föreställ dig att kunna koppla av i genuin och orörd fjällmiljö långt ifrån vardagsstressen, och samtidigt njuta av ett modernt boende med alla bekvämligheter. Härifrån har man utsikt över fjället och storslagen natur utanför tröskeln som skänker återhämtning och stillhet såväl som adrenalinkickar och äventyr. Nära till allt som ger själen energi.

Brf Ômsedal ligger mitt i hjärtat av Funäsdalens skidanläggning i västra Härjedalen precis vid foten av fjället och dalstationen Kåvan. Här kommer det att uppföras 15 stycken välbyggda och omsorgsfullt utformade townhouses som utgör en alldeles unik typ av boende i området. Bostäderna är byggda på höjden med ombonad känsla och rumsligheter, optimala både för gemenskap och avskildhet. De har alla unika kvalitéer och består av tre varierade våningsplan. Med skräddarsydda ytor för skrymmande utrustning och en miljö för avslappnat umgänge skapas möjligheter för både livsnjutaren och den aktiva atleten att finna sin fristad. Samla vänner över en god middag, njut av stillheten med kalfjäll och pist utanför knuten.

Ômse betyder - blandat mixat på härjedalska, vilket både symboliserar husets karaktär med hustaken som subtilt påminner om fjälltoppar samt den kraft som återfinns i Härjedalens föränderliga och dramatiska årstider och natur. Husen återspeglar det genuina och det härjedalska arvet i en modern tappning. Materialval och arkitektur har valts omsorgsfullt. Fönsterpartier som skapar rymd, ramar in naturen och förmedlar känslan av att komma närmare naturen och fjället. Fasadens uttryck och kulör är hämtat ur det Härjedalska arvet med stående träpanel i brunt och grått med en gles lockläkt, hög sockel i liggande träpanel och faltak. En varierad takutformning med två olika takvinklar (25° och 35°) skapar en uppbruten volym som tillsammans med takfönster och takkupor med generösa fönsterpartier ger utsikt över fjället.

Ômsedal har ski- in/ski-outläge med närhet till förstklassig skidåkning och den mängd friluftsaktiviteter som varje årstid erbjuder. Samtidigt finns service, affärer, restauranger och kulturupplevelser på bekvämligt avstånd.

Funäsdalen är centralorten för Skandinaviens största skidområde. På ett och samma liftkort kan du variera din skidåkning på många sätt genom att besöka en och var av Funäsfjällens alla liftanläggningar Funäsdalsberget, Tänndalen, Ramundberget, Tännäskröket och Kappruet.

Funäsfjällen är också paradiset för längdåkning i Nordic Ski systemet med 300 km preparerade skidspår. Ett unikt spårsystem som sammanlänkar hela området!

I Funäsfjällen finns 450 km skoterleder, varav 150 km går över högfjället i ett av Sveriges vackraste fjällområden. De breda skoterlederna prepareras kontinuerligt av pistmaskiner för att hålla toppklass.

Tack vare sitt fantastiska läge direkt vid Funäsdalsbergets dalstation Kåvan med närhet till Parkliften har bostäderna i Brf Ômsedal stor uthyrningspotential. Detta innebär en möjlighet att kunna finansiera både avgifter och räntor för den som väljer att hyra ut.

Välkommen att höra av dig så berättar vi gärna mer om hur du kan hitta din fristad i Ômsedal!

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Avgift/månad
2 439 kr/mån
Byggår
2019
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kåvanvägen 20 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 595 000 kr
Avgift/månad
2 439 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

6 177
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 98 dagar sedan, den 15 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips