Lofsens Fjällby

Lofsdalen vid liftarna, Härjedalen Karta & restider

40 000 kr
LägenhetLägenhet

När man bor i fjällen är det värt mycket att ha nära till allt. Till byn, till skid-och skoterleder, till Lofssjön och framför allt - lyxigt nära Lofsdalens Fjällanläggning med närhet till liftar och längdspår. I Lofsens Fjällby kan alla i familjen enkel transportera sig fram och tillbaka till fjällanläggningen - det vi kallar ski-in/ski-out.

De trevliga andelshusen i fjällbyn består av friliggande fritidshus på 58, 63 och 71 kvm. Det är stugor som uppskattas av såväl ägare, som veckovisa hyresgäster. Stugorna har bland annat en trivsam storstuga med öppenhet till kök, matplats för 4-6 personer och braskamin. Härifrån går ni ut till den överbyggda altanen. Köket har allt utrustning, porslin och husgeråd, som ni kan tänkas behöva. 2-4 sovrum ger gott om sängplatser. Och bastun är alltid lika populär efter en dag på fjället. Trevlig inredning och färgsättning skapar trivsel och atmosfär.

Välj den andel som passar er fjällvistelse säsongsvis - 1/4, 1/6, 1/8 eller 1/12 med rullande schemaveckor. Och de veckor ni inte vill utnyttja själva kan ni hyra ut huset, vilket kan ge ett ansenlig extra tillskott till boendekostnaden.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättsfritidshus
Avgift/månad
400 kr/mån
Byggår
1978
Räkna på boendet
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Lofsens Fjällby och skaffa lånelöfte nu.

Pris
40 000 kr
Avgift/månad
400 kr/mån

Statistik

44 564
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 3925 dagar sedan, den 17 oktober 2007. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips