Fantastiskt nybygge i Alicante, 100m från stranden

Villajoyosa, Spanien

140 000 euro
LägenhetLägenhet

Med Medelhavet som bakgrund i ditt hem välkomnar vi dig till detta fantastiska nybygge! Fastigheterna är belägna i Cala El Torres, en unik plats på Costa Blanca med vid en oexploaterad strand med kristallklart vatten, omgivet av grönska vid foten av stranden.

Komplexet är ett privat och slutet bostadsområde bestående av 71 bostäder med 1 till 4 sovrum. Projektet är analyserat i detalj och har en djup studie bakom sig för att planera fastigheterna för att få de bästa vyerna från alla orienteringar. Bostäderna finns tillgängliga med noggrann design i olika typologier: radhus, duplex, lägenheter och takvåningar, alla samexisterar i ett unikt komplex med stora terrasser riktade mot Medelhavet. I fastigheten hittar du högkvalitativa material och service så som; komplett installation av luftkonditionering, fullt utrustade kök och kakel av de bästa varumärkena. Även garage/parkering och förråd ingår.

I dessa fastigheter kommer du kunna njuta av lugnet att bo i en naturlig miljö och ett steg bort från alla tjänster på grund av dess närhet till Benidorm och Villajoyosa, vilket gör det väldigt enkelt att sig till Alicantes flygplats. Glöm buller och storstadsstress; Välkommen till vårt unikt bevarade område; vi erbjuder ett kristallklart Medelhav som en del av din bostad.

Priser 140.000€ upp till 647.500€

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Avgift/månad
0 kr/mån

Anna Westberg

Mäklarringen Norra Costa Blanca

Telefon: +34 618 25 20 64 Kontor: +34618252064

E-post:

Till salu från samma mäklarkontor

Statistik

174
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 135 dagar sedan, den 8 september 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips