Valthornsvägen

Tröingeberg, Falkenberg Karta & restider

Pris saknas
Bostadsrätticon_brf_inactive Nyproduktion 

FÖRSÄLJNING PÅGÅR FÖR FULLT! 23 av 30 radhus/parhus redan sålda!!

I populära Tröinge, vackert beläget på de gamla ängsmarkerna strax norr om Falkenbergs centrum säljs nu ett helt nytt radhus- och parhusområde med otroligt populära bostadsrättsradhus/parhus på ca 112,5 kvm i 2-plan.

Samtliga bostäder har liggande träpanel och sadeltak. Radhusen har genomgående golv av parkett alt. träfanér samt målade väggar. Duschrum på entréplan och badrum på andra våningen med helkaklade väggar och klinkergolv samt separat tvättstuga på entréplanet. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. På det övre planet finns möjlighet till 4 sovrum!

I Brf Tröinge By sitter framtidens energikälla på taken redan från början. Samtliga hus kommer att utrustas med individuella solcellsanläggningar. Solceller omvandlar solljus till elenergi och du blir som boende med och bidrar till en hållbar energiproduktion och sänker samtidigt dina elkostnader. För att ytterligare kunna dra nytta av din egenproducerade el kommer ladduttag till elbil/laddhybrid erbjudas som ett tillval.

Sugen på en visning redan nu? Klicka er då vidare in på vår hemsida och testa vår nya 360-graders rundtur kring bostaden (exempelbostad från tidigare projekt) där man enkelt kan vandra runt för att få en mer genomgående syn av bostaden.

ANMÄL INTRESSE ELLER RING REDAN IDAG FÖR MER INFO OCH SERVICE!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Avgift/månad
fr. 4 628 kr/mån
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Valthornsvägen och skaffa lånelöfte nu.

Avgift/månad
0 kr/mån

Statistik

2 582
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 294 dagar sedan, den 28 januari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips