Klaras ängar, kolonistuga 48

Kortedala, Göteborg Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
1,5 rum
Boarea
20 m²
Biarea
7 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
9 000 kr/år

Vad sägs om att spendera sommaren på denna altan? Kontakta mäklaren för att boka tid för visning!

Nu har du möjlighet att förvärva detta mycket gediget byggda fritidshus i timmer. Här har man inte lämnat någon detalj åt slumpen. Både markarbete och hus är genomtänkt i minsta detalj. Timmerstugan blev helt färdigställd under 2020 och invändigt skapas en känsla av sitta i en liten barstuga uppe i Alperna. Det mesta av detaljer som utekök och invändig inredning är plats- och handbyggt. Bara en detalj som bardisken och köksbänken är en handbilad och lackerad vild körsbärsskiva anpassad just för denna stuga. Golvvärme i både det stora badrummet och i stugan erbjuds. På övre plan finns plats för upp till 4-6 bäddar om man önskar. Badrummet stod helt klart våren 2020 och går i moderna och smakfulla materialval. Här ligger även varmvattensberedaren som rymmer hela 80 L.
Stor altan där solen kan avnjutas och härliga middagsbjudningar för familj och vänner. Ett platsbyggt utekök gör det extra socialt och enkelt att umgås med familj och vänner medan maten tillagas. För de med gröna händer finns det även gott om plats för odling av det man gillar.

Tomten är som tagen ut en saga där man skapat en underbar omgivning kombinerat med växtligheter, belysning och ett fantastiskt vattenfall.
Detta bör du komma och uppleva på plats för att skapa en rättvis bild, rent hantverk!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost