Per Danils väg 10

Sälfjällstangen, Högfjället, Sälen, Malung Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
120 m²
Tomtarea
2 160 m²
Byggår
2000
Driftkostnad
44 230 kr/år

Stort härligt parhus på Sälfjällstangen med utsikt mot Högfjället, nära till transportlift, skidspår och skoterled.
Här hittar du det perfekta fritidshuset för den stora familjen. Varför inte hyra ut den ena lägenheten och finansiera driften av huset med hyresintäkterna.

Fritidshuset är ett Forsgrens isolertimmerhus byggt i suterräng och består av två spegelvända lägenheter, med entréplan, suterrängplan samt loft.
Här möts du av en hall med badrum och trappa ner till suterrängplanet samt ett stort allrum i öppen planlösning mot köksdelen. Köket är modernt och här finns allt man kan önska, som spis med häll och ugn, fläktkåpa, kakel, kombinerad kyl/frys och diskmaskin samt microugn. Direktutgång från allrummet till solbalkong med utsikt över Högfjällets vackra fjällnatur.
Allrummet har generösa sällskapsytor, högt ryggåstak samt fina fönsterpartier för bästa ljusinsläpp. En trappa leder upp till sovloftet som har full ståhöjd vid ena väggen samt sluttande tak mot andra väggen. Här finns plats för dubbelsäng samt enkelsäng eller våningssäng om man så önskar.
Suterrängplanet inrymmer allrum samt tre bekväma sovrum varav ett större med dubbelsäng och de övriga två med våningssängar. Helkaklat badrum med dusch och bastu. Vattenburen golvvärme i hela huset.

Skoter/skidförråd finns vid sidan av huset i separat byggnad.

Huset har en boarea enligt taxeringen om 120 m². Säljaren har angivit att huset har en boarea om 120 m² + loftens boarea om ca 30 m² samt biarea om 120 m² i suterrängplanet, det ger en total area om ca 270 m².

Huset belastas inte med något uthyrningsavtal.
Säljs med möbler och inventarier förutom, täcken, kuddar, vitrinskåpet i furu i lägenhet B samt två bambufåtöljer i lägenhet A och personliga tillhörigheter.

Tillträde efter överenskommelse.

Ca 2 km till Högfjällshotellet och ca 15-20 min med bil till Sälens nya flygplats Skandinavian Mountains Airport.

Kontakta ansvarig mäklare för visning- och intresseanmälan.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på länkarna eller klistra in dom i din webbläsare så kommer du till 3D visningen.
A- Lägenheten: https://my.matterport.com/show/?m=bvy3jJq3QW8
B- Lägenheten: https://my.matterport.com/show/?m=5A62QR75hDC

Läs mer hos mäklaren