Gattarstigen 8

Tandådalen, Malung-Sälens kommun Se på karta

14 500 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
11 rum
Boarea
190 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
1 594 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
69 720 kr/år

Längst in på Gattarstigen träder detta klassiska hus fram med en exteriör som smälter in i omgivningen. En välordnad gård med asfalterad uppfart, stenläggningar och trapp som ansluter dem olika byggnaderna. Bostaden på hela 190 kvm erbjuder en entrévåning med en stor och rymlig hall. Sovrum har varit entrévåningens fokus där man hittar totalt sex stycken sovrum med rogivande material och gott om bäddar. Två stycken badrum gjorda på ett mer modernt sätt med kakel och klinker.

På övervåningen når man hjärtat i huset där storstugans öppna spis och magnifika murstock sträcker sig ända upp i nock. Stora sälskapsytor samt utgång från två håll till balkongen i syd-västläge.
I angränsning till storstugan finns köket som är anpassat för matlagning till det stora sällskapet. Här finner man köksinredning som går i en lantlig ton, fullutrustat med dubbla spisar, stor kyl inbyggd i ett äldre hörnskåp samt dubbla diskmaskiner.
På övervåningen finns även fyra sovrum som ger huset totalt 22 + 5 bäddar samt ett stort helkaklat badrum.

Till fastigheten finns en friggebod inredd med sovplats samt även en fristående relaxavdelning med bastu, dusch, toalett, relaxdel med braskamin samt jacuzzi som bäst avnjutes efter en dag i backen eller i längdskidspåret.

Centralt beläget med gångavstånd in till Tandådalens skidanläggning, längd skidspår, restauranger och matvarubutik.
Mindre än 10 minuter från Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport ligger Hundfjället och Tandådalen vars skidområde inom de närmaste åren förväntas utvecklas enormt i strävan mot en internationell fjällresort i toppklass.

Bostaden ligger på uthyrning under vintersäsongen 2021-2022.
Missa inte att besöka 3D-rundvandring av bostaden på vår hemsida!

Kontakta mäklare vid intresse!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Sälen

Kontakta mäklaren

Oskar Flyrén

SkandiaMäklarna Sälen
Mäklare Oskar Flyrén, SkandiaMäklarna Sälen
076-8337700