Årevägen 56

Åre By, Åre kommun Se på karta

27 000 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
12 rum
Boarea
353 m²
Tomtarea
811 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
80 160 kr/år

Stämningen i Åre by i skymningen är mycket speciell. Med folkvimlet runt torget och de glada tillropen avslutas skiddagen på bästa sätt med en varm dryck framför en glad trubadur. En och annan kilar iväg till kvällsåkning medan andra sakta strosar hemåt i den stjärnklara vinterkvällen. Under tiden tänds brasorna upp i huset innan det stora sällskapet rumlar in.

Interiört präglas huset om 353kvm och tolv rum av de massiva naturmaterialen och en robust ton i inredning och design. Utöver de trevliga sällskapsytorna och det fantastiska köket, bör nämnas sluttningsplanets trivsamma allrum med drag av relax/lounge och den exceptionellt välutrustade skidåkarentrén med tre torkskåp samt flera pjäxtorkar. Huset i tre plan från Forsgrens timmerhus rymmer nio sovrum, 20 bäddar, sex sobra badrum, två öppna spisar, relaxavdelning med bastu, stora terrasser samt stort kök plus extra kök.

Med endast 500m till Åre torg och Bergbanan där man når hela Åres skidsystem behöver man egentligen inte använda skidbussen som annars stannar precis utanför huset.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Åre

Kontakta mäklaren

Cecilia Edfeldt Jigstedt

Bjurfors Åre
Mäklare Cecilia Edfeldt Jigstedt, Bjurfors Åre
070-666 28 70
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Toppmäklare

Guldhemmet 2021