Fjällbjörksstigen 1A

Härjedalens kommun Se på karta

4 600 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
13 rum
Boarea
193 m²
Biarea
16 m²
Tomtarea
1 580 m²
Byggår
1987
Driftkostnad
97 646 kr/år

Här är en unik möjlighet att förvärva en fastighet som erbjuder fyra separata, fräscha boenden. Man bor tryggt tillsammans, men med eget privatliv när man väl har stängt dörren till sin lägenhet. En fantastisk möjlighet för familjen, där mor-och farföräldrar, barn och barnbarn vill bo nära varandra. Eller för företaget som vill kunna erbjuda sina medarbetare uppskattade fjällvistelser. Dessutom finns fina möjligheter till uthyrning, eftersom läget är bästa tänkbara – för från balkongerna ser man tvärs över vägen mot Hamra skidanläggning med dess varierade backar för hela familjen och det är även nära till längdåkning i världsklass. Med andra ord är det bara att ta skidorna under armen och snart så är man igång!

Fastigheten består av två suterränghus med vardera två lägenheter, alltså totalt fyra lägenheter med egna balkonger eller uteplatser. De är olika stora, men samtliga är fullt utrustade och erbjuder flera sovplatser.

Tomten är en öppen naturtomt med fin utsikt i olika väderstreck. På fastigheten finns en gemensam fristående skidbod. Husen står på vardera sidan om den rymliga infarten med parkering framför.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Malin Nyström

Funäsdalsfjällens Fastighetsbyrå AB
0705-88 61 27