Kolonilott i Säter på Alnö!

Alnö, Sundsvalls kommun Se på karta

340 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
1 rum
Boarea
22 m²
Tomtarea
400 m²
Driftkostnad
3 256 kr/år

Har du som många andra drömt om att ha en egen trädgård med möjlighet att odla, grilla eller bara umgås på? Nu har du din chans!

På Alnö, även kallad Norrlands Hawaii, ett stenkast utanför Sundsvall finner du Säter koloniträdgårdsförening. Här finns det 71 kolonilotter varav en nu är till salu. Här samlas passionerade odlare i blandade åldrar för att skapa ett blomstrande område och en trevlig gemenskap.

Nu finns chansen att förvärva denna trevliga kolonilott, perfekt för dig som vill ha en egen liten oas nära till stan med en trädgård att njuta av på sommaren. Här finner ni en stuga om ca 22 kvadratmeter som står på en vacker tomt på ca 400kvm. Stugan är fördelad på ett rum och pentry och har genomgående ljusa och trevliga färger. På tomten finns även ett växthus. Här måste man odla 30% av tomtens yta enligt föreningens regler, varav gräsmatta ej räknas.

Koloniföreningen kring Alnö-Säter är väldigt välskött, Föreningen gör löpande renoveringar i området. Under 2019 renoverades bland annat servicehuset till två stycken toaletter, ett handikappanpassat badrum med dusch samt ytterligare en dusch. Varje Torsdag klockan 18 tänds den gemensamma grillen för dem som vill ha middagssällskap.

För information kring regler och avgifter som tillkommer kolonistugan hänvisar jag till det bifogade dokumentet i annonsen, alternativt ta kontakt direkt med föreningen.

Det finns gott om parkeringsplatser uppe vid vägen. Tillträde till stugan kan ordnas omgående.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Kontakta mäklaren

Rasmus Israelsson

Hoome Mäkleri
Mäklare Rasmus Israelsson, Hoome Mäkleri
0703600396