Ånnebo Göklund 1

Ånnebo, Linköping Se på karta

295 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Boarea
30 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
2 769 m²
Byggår
1800
Antal besök
12 133
Dagar på Hemnet
11

Här erbjuds ett charmigt och unikt torp som skulle må bra av lite renoveringskärlek, och som samtidigt har stor potential att bli en riktig sommardröm. Med vackra trägolv, lågt i tak, öppen spis och vedspis i köket levererar torpet en härlig känsla. Från den gulliga verandan kommer man in i en inbjudande ljus hall som leder in till ett stort och ljust vardagsrum. I köket har äldre detaljer bevarats och väggar och skåp målats vita. Övervåningen som idag står tom har använts för övernattningar efter härliga sommarnätter.
Ladan byggdes nyligen (2018) om till ett gästhus som hyser såväl soffgrupp som stor säng. Här finns även torrdasset och förråd. Även här finns en övervåning som idag är oinredd men med stor potential.

Här får du vara för dig själv med fåglarna som närmaste grannar! Välj själv om du vill snickra och fixa eller bara vara, alla dörrar är öppna och bara fantasin sätter gränser.
På bara ett par minuter når du Storsjön där det finns möjlighet att fiska och ha båt. En kort bilfärd bort ligger den populära badplatsen vid Lillsjön, perfekt för barnfamiljer!


Huset står på en stor, lummig och härlig skogstomt med stora gräsytor, härlig syrénberså, jordkällare, vattenbrunn och mycket fin växtlighet.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Linköping

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.