Hagmursvägen 10 och 12

Åshammar, Sandviken Se på karta

475 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Boarea
27 m²
Biarea
31,8 m²
Tomtarea
2 584 m²
Driftkostnad
5 440 kr/år
Antal besök
3 213
Dagar på Hemnet
6

Välkommen till detta torp med avskilt läge i Hagmuren! Trevlig tomt med både trädgård och natur, badmöjlighet i ån som slingrar sig förbi strax utanför tomten. Huvudstuga med allrum och kök. Två eldstäder som ger både värme och mysfaktor. Två gäststugor varav den ena har två rum och den mindre har ett sovrum. Uthus med förrådsutrymme samt utedass. Ett flertal uteplatser finns på tomten där du kan njuta av både sol och skugga. Fastigheten säljs med samtliga inventarier.

I huvudstugan kommer du direkt in till det kombinerade allrummet/köket. Gott om köksskåp- och lådor med utrymme för förvaring. Utrymme för både dubbelsäng samt mindre matplats. Gäststuga 1 har ett mindre arbetskök, sedan finns två rum som kan användas som sovrum eller sällskapsutrymme. Mindre jordkällare intill. Gäststuga 2 består av ett sovrum med utrymme för mindre dubbelsäng.

El finns ej i dagsläget men finns möjlighet att dra in. Fiber finns draget till tomtgräns. Vatten från ån finns draget upp till tomten. Dricksvatten tas med. En solpanel som omvandlar solvärme till varmluft finns i huvudstugan.

Knappt 4 kilometer till Stensjön där badplats finns. 8 kilometer till Åshammar där du hittar närmsta butik samt matställe.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Sandviken

Visningstider

 • 29
  jul
  Imorgon kl. 17:00–17:30
  Digital live-visning. Anmäl dig hos Fastighetsbyrån.
 • 29
  jul
  Imorgon kl. 17:45–18:30
  Anmälan krävs under rådande omständigheter. Kontakta mäklaren för privat visning. Välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.