Buktholmen 44

Bukt, Arjeplog Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Boarea
48 m²
Biarea
6 m²
Tomtarea
2 900 m²
Byggår
1986
Antal besök
5 868
Dagar på Hemnet
19

*VISNING MED OBLIGATORISK FÖRANMÄLAN MÅNDAG DEN 6:E JULI KLOCKAN 18:00-19:00, VÄLKOMMEN!*

Välkommen till Arjeplogs sagolika skärgård i Bukt!

Här har du en väldigt sällsynt chans att förvärva en fantastisk stuga belägen på en egen holme med ett läge som heter duga! Fastigheten bjuder på en huvudstuga som tillsammans med sovstugan är placerad på holmens högsta punkt vilket ger en fantastisk vy ner mot vattnet. Huvudstugan består av en öppen planlösning med ett sovrum och kök! Just bredvid hittar du sovstugan som är utrustad med våningsäng, perfekt ifall ni är ett större sällskap! Vid strandkanten hittar du även en trevlig bastu som gör hela stugupplevelsen komplett! Med en kortare båtfärd tar du dig till stugan sommartid och därmed finns även ett tillhörande båthus med god förvaringsyta!

Området är ett av Arjeplogs absolut vackraste och för den fiskeintresserade erbjuds det ett riktigt bra fiskevatten! Bukt ligger ca 1,5 mil ifrån centrala Arjeplog. Härifrån når du samhället även via båt sommartid samt skoter vintertid.

Här gäller det att vara på tå! Anmäl er till vinsningen och se till att komma god tid i förväg då vi ska transportera alla med båt till stugan!

Anmälan görs direkt till ansvarig mäklare [email protected] eller via vår egen hemsida!

Läs mer hos mäklaren
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB