Grönviken 275, Näkten

Fåker, Östersund Se på karta

525 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Boarea
26 m²
Tomtarea
1 734 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1970
Driftkostnad
8 462 kr/år

Drömmer du om ett eget smultronställe att få spendera tid i? Nu kan drömmen gå i uppfyllelse när vi nu presenterar Grönviken 275 med en förtrollande utsikt över Näkten.

Med avskilt och rogivande läge välkomnas du till den vita charmiga och välplanerad stugan med veranda som bjuder in till underbar utsikt mot Näkten. Här kan du inta ditt morgonkaffe och njuta av lugnet över den spegelblanka sjön en solig junimorgon eller varför inte bjuda in till kräftskiva med nära och kära?

Vidare in i stugan finns ett helt nyrenoverat vitt kök som inger en härlig lantlig känsla, allrum och mysigt sovrum. Intill köket finns en nyinsatt kamin att värma sig framför när höstens kyligare dagar står för dörren.

Säljaren har under det senaste året gjort en hel del renoveringar såsom nya fönster, ny träpanel, nytt tak, ny ytterdörr, nydragen el, grävt brunn, dragit in vatten och ordnat smidigt avlopp med gråvattenfilter för att nämna några. Om man önskar så finns möjlighet att bygga ut för dusch och sovalkov.

Till stugan hör även ett praktiskt förråd med separat toalettdel med torrklosett.

Här bor man med närhet till badplatser runt Näkten då stugan endast ligger ett stenkast från sjön, matbutik, serviceombud, skola och förskola i Fåker, en bit bort har man Storsjöbygdens golfklubb och ca 15 min bort med bil hittar man Brunflo med serviceomutbud och butiker.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Östersund