Överänget 320

Funäsdalen, Härjedalens kommun Se på karta

1 950 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Boarea
41 m²
Biarea
13 m²
Tomtarea
1425 m²
Byggår
2005
Driftkostnad
24 805 kr/år

Vill ni bo riktigt mysigt, enskilt, rofyllt och avslappnat med närhet till både längdspår, skoterled och fjället? Då är Överänget 320 det rätta stället!

Här, nästan vid (sommar)vägs ände i utkanten av Funäsdalen finns ett fåtal hus med optimalt läge för den som uppskattar den direkta närheten till natur, fjällvandring och att bo lite mer ”privat”. Vintertid skidar, eller åker ni skoter de sista 1,4 km fram till huset på den del av sommarvägen som inte snöröjs efter vägbommen. På sommarhalvåret tar man bilen längs den mysiga grusvägen ända fram till huset.

Föreställ er ett charmigt fritidshus med vedkaminen i hjärtat av huset, vildmarkspanel på väggarna och en varm, ombonande känsla. Här vill man elda om höstkvällarna, umgås och njuta av lugnet och närheten till naturen. Utan att ta på sig skorna når man den intilliggande byggnaden med vedeldad bastu, dusch och förbränningstoalett via trädäcket som sammanlänkar de två husen. Här infinner sig semesterlugnet i samma stund som ni parkerar bilen vid vägbommen och färdas den sista biten på annat färdsätt.

Fjällboendet, byggt 2005 består av två rum. En hall kombinerad som sovrum med våningssäng och därtill ett större rum med vardagsrumsdel, kök/matplats och ytterligare en platsbyggd våningssäng.
Här blir "storstugan" det stora vardagsrummet med kök i öppen planlösning. Den naturliga samlingspunkten för semesterfirandet.

Utöver bostadshuset och "tvagarhuset" finns en vedbod och en förrådsbyggnad på tomten.

Läs mer hos mäklaren
Lindberget Mäkleri AB

Kontakta mäklaren

Jannie Lindberget

Lindberget Mäkleri AB
070 751 05 16