Gautosjö Stuga nr 18

Gautosjö, Arjeplog Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Boarea
48 m²
Byggår
1982
Driftkostnad
13 850 kr/år

Söker ni något enklare fritidshus i en sagolik miljö där härlig stugkänsla framkallas? Då har ni nu chansen att förvärva en timmerstuga med charm i populära Gautosjö!

När ni gör entré i stugan omfamnas direkt av de sociala utrymmena i form av allrummet som kombineras med kök och sovplats. Från matplatsen ser ni ut och kan njuta av den härliga omgivningen. Byggnaden bjuder även på duschrum, förråd och bastu. I Bastun har säljarna kreativt skapat möjlighet till en ytterligare sovplats med hjälp av fällande ryggstöd, en lösning som måste skådas på plats!

Komplementbyggnaderna består av ett rymligt verktygsförråd, skoterförråd och utedass. Stugan ligger utan en bra bit ifrån närliggande grannar och har närhet till den gemensamma parkeringsplatsen. Området är en uppskattat med trevliga stuggrannar och är döpt till Patrongränd som man ser just innan ni svänger in vid parkeringsplatsen, ca 1 km efter Camp Gauto. Här har ni en exotisk miljö med möjlighet till fiske i närliggande sjöar, jakt i en natur där gott om vilt finns, friluftsliv och skoteråkning i absoluta toppklass!

Anmälan sker till [email protected]

Notera att detta är ett arrende vilket betyder att ingen pantsättning kommer ske på detta objekt. Finns eventuellt möjlighet att lösa finansiering med ert nuvarande boende, för mer info så kontaktar ni ansvarig mäklare. För eventuell friköpning av fastighet kommer kontakt med markägare hänvisas efter kontrakt är skrivet.

Vi ses på visning!

Läs mer hos mäklaren
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.