Sånggången 137

Gunnesby Koloniträdgårdar, Göteborgs kommun Se på karta

950 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
1 rum
Boarea
38 m²
Tomtarea
200 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1974
Driftkostnad
6 217 kr/år
Arrende
14 400 kr/år

Välvårdad, trevlig stuga som uppgraderats med bl.a. förbättrad planlösning samt inglasad veranda, belägen i natursköna Gunnesby Koloniträdgårdar. Här ges sociala ytor mellan kök, veranda och vardagsrum samt en härlig träterrass med utsikt över den öppna ytan (allmänningen) framför tomten. Detta är en riktig sommaridyll, omgiven av grönska, fina ridvägar och bara en kort promenad från härligt bad! Med bil når ni stadens puls på bara 20 minuter och bussen stannar till precis vid avfarten från Kongahällavägen. Genar ni genom skogen, nås Kornhallsfärjan till fots på några minuter. Kontakta mäklaren för mer information!

Gunnesby Koloniträdgårdar är en mycket välordnad koloniförening med en informativ hemsida: http://www.gunnesbykolonin.se/

Vid köp av en kolonistuga innebär att man blir medlem i koloniföreningen - du måste bo i Göteborg eller närliggande kommun. Kolonilotten, dvs. den egna marken, skall hållas efter så att det är snyggt i hela området.

I föreningen har man sommarvatten - ett visst datum på våren, oftast i april månad, sätts vattnet på och stängs av på hösten, oftast i oktober månad. Självklart kan man vistas i sin stuga även vintertid.

En kolonistuga är inte avsedd för åretrunt-boende och man får inte skriva sig här.

Vid köpet av kolonistuga har köparen engångskostnader om totalt 6.525 kr. Detta inkluderar: inträdes- och medlemsavgift till Gunnesby koloniträdgårdar och Föreningen Göteborg Koloniträdgårdar (FGK), administrationsavgift samt medlemsavgift i Koloniträdgårdsförbundet.

Utöver årsarrendet tillkommer egen elförbrukning och försäkring.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Partille

Kontakta mäklaren

Kajsa Andersson

Mäklarhuset Partille
Mäklare Kajsa Andersson, Mäklarhuset Partille
0708202245