Messlingen Forellstigen 10

Härjedalens kommun Se på karta

1 875 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
22 m²
Biarea
11 m²
Tomtarea
2 545 m²
Byggår
2008
Driftkostnad
5 922 kr/år

I den unika fjällbyn Messlingen finns den här stugan med både gäststuga och separat bastu med dusch och toalett. Här erbjuds man den där fjällatmosfären som så många drömmer om. Det är rustikt och hemtrevligt samtidigt som man har allt man kan önska sig för ett härligt fritidsliv. Storslagen fjällnatur, fantastisk skidåkning och vandringsleder ett stenkast bort är bara något av allt som erbjuds.

Boningshuset som är byggt 2008 är ett smart exempel på äkta compact living. För på 22 välutnyttjade kvm ryms kök, matplats, sittgrupp samt dubbelsäng med smart förvaring ovanpå. Om inomhusytan är begränsad, så är utomhusytan desto större. Runt stugan löper ett härligt trädäck utmed två av husets sidor. Här njuter man av allt från det efterlängtade morgonkaffet till kvällens grill när solen sakta sänker sig. Och på drygt 2500 kvm, bland björkar och lingonris, ryms även en gäststuga med egen altan, minikök och bäddsoffa samt en separat bastustuga med vedeldad bastu, dusch och toalett.

Området Messlingen kan beskrivas som ett paradis för den som älskar storslagen vildmark, milsvid fjällutsikt och alla tänkbara friluftsaktiviteter året om. Fastigheten är belägen i Busks område med skoterled, välpreparerade längdspår, vandrings - och MTB leder i direkt närhet. Med storslagen vy över fjäll och natur har man här unika förutsättningar för en avkopplande och samtidigt fartfylld tillvaro. Här kan man både njuta av tystnaden och lugnet eller fylla dagarna med olika aktiviteter på fjället. I byn finns även Fjällriket Baggården med minilivs/café och restaurang. 5km bort ligger Kappruets skidanläggning med restaurang och butik. Området är även populärt för fiske och vandring på sommaren och det satsas även mycket på leder för MTB cykling.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Malin Nyström

Funäsdalsfjällens Fastighetsbyrå AB
0705-88 61 27