Fjordvägen 51 Hovås Kallbadhus Sjöbod L5

Hovås, Göteborg Se på karta

800 000 kr

850 000 kr -6%
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
1 rum
Boarea
7,5 m²
Byggår
1996
Driftkostnad
1 616 kr/år
Arrende
7 611 kr/år

Varmt välkomna till en av västkustens vackraste pärlor.

Nu finns en unik möjlighet att förvärva en sjöbod belägen precis på stranden med endast ett stenkast från havet. Njut av avkoppling året om i denna idyll.

Sjöboden ligger vid Hovås Kallbadhus och är en av många sjöbodar. Kallbadhusets anläggning erbjuder hög service med restaurang, kiosk, boulebana och goda parkeringsmöjligheter för den som kommer med bil. Med härlig sandstrand, badbryggor och klippor är detta en fantastisk möjlighet att finna frid året om.

Förutom närheten till havet finns inom gångavstånd golfbana samt Gamla Säröbanan som inbjuder till promenader och cykelturer. Man tar sig enkelt in till Göteborgs centrum på endast 20 minuter med expressbuss eller till Nya Hovås som erbjuder fullservice och affärer.

Bodarna är smakfullt målade i vitt och blått och smälter fint in i västkustens vackra natur. Framför sjöboden löper en rymlig träaltan som erbjuder eftermiddagssol och underbara solnedgångar, perfekt för att njuta av goda luncher och sena kvällar tillsammans med familj och goda vänner.
Sjöboden är utrustad med kök (trinett), har goda avlastningsytor samt bra förvaringsmöjligheter. Bekvämligheter så som dusch, toalett och bastu finns att nyttja inom nära räckhåll.

Interiören bjuder på stilrena väggar klädda i vit laserat trä med vackra blå detaljer och ett golv av massivt trä, lackat med båtlack. Det finns två fönster som ger fint ljusinsläpp och ett loft som nås via en stege, som skapar extra sovplats- eller förvaringsutrymme för en mer flexibel möblering på nedre delen av boden.

Missa inte möjligheten till detta smultronställe.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster