Skogsvägen 7

Ljusterö, Österåker Se på karta

1 445 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Boarea
25 m²
Tomtarea
5 411 m²
Byggår
1952
Driftkostnad
4 219 kr/år

NYTT PRIS!

Åk gärna förbi och ta en titt på egen hand eller kontakta mäklaren för en visning av fastigheten!

Nya bilder finns inlagda (säljarens egna, tagna 31/6)

På en stor och planlagd tomt om hela 5 411 kvm finns detta fina och välskötta 1-planshus om ca 25 kvm. Ogenerat läge där stor del av tomten är helt fri från insyn. Tomten, som till största del består av plan och lättskött trädgårdstomt, har sol från tidig morgon till sen kväll. Här finns oerhört gott om plats för lek- och bollspel. God kvalité på jorden lämpar sig väl för odlingar.

Huset, som ursprungligen byggdes 1952, är väl omhändertaget och har nyligen försetts med ett nytt plåttak. Innanför ytterdörren välkomnas man av hall med plats för avhängning. Rakt fram finns det praktiska arbetsköket utrustat med kyl & frys, mikrovågsugn, spisplattor, diskbänk med ho samt skåp och lådor för förvaring. Här finns också husets vedspis från Husqvarna placerad. Fint rum med plats för både soffa och matbord. Fönster i fyra väderstreck ger fint ljusinsläpp. Trefas finns.

Utöver huvudbyggnaden finns ett gästhus om ca 8 kvm samt ett förråd/redskapsbod. I ena hörnet av tomten finns en mindre byggnad som rymmer torrdass och dusch.

I köpet ingår bl.a. två gräsklippare, jordfräs, motorsåg, fiskeutrustning, gott om trädgårdsredskap, märkesverktyg och annat som krävs för att hålla hus och tomt i fint skick. Möjlighet att överta en båt (Ryds 460) med 9,9 hk Yamahamotor.

Skogsvägen är en mycket lugn återvändsgata. Runt knuten finns ett rikt djurliv och gott om svamp & bär. Små skogsstigar ger en mysig promenad till Ljusteröfärjan. På kort promenadavstånd finns insjön Skären med härlig badplats. Cykla eller promenera gör du med enkelhet till Ljusterö torg där matbutik, service och restauranger finns.

Ljusterö är en av de största öarna i Stockholm Skärgård - belägen i hjärtat av Roslagen norr om Åkersberga och söder om Norrtälje. Kommunikationerna till Ljusterö är utmärkta. Väg 276 leder dig smidigt till huset och det går att ta sig kommunalt ända från Stockholm C. Bilfärjan, dit du tar dig inom några minuter, avgår till fastlandet flera gånger i timmen, hela dygnet. Busshållplats med SL-bussar (buss 626 direkt från Danderyd) finns på gångavstånd. På ön finns flera ångbåtsbryggor dit Waxholmsbåten går hela året.

Fiberanslutning och kommunalt VA finns vid tomtgräns.
Fastighetspriset exkluderar anslutningsavgiften för VA.
Utbyggnad av vatten och avloppsledningar fortsätter även i Nolsjö.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Åkersberga