Senderöds Koloniförening kolonilott nr 17.

Mariastaden, Helsingborgs kommun Se på karta

395 000 kr

450 000 kr -12 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
1 rum
Boarea
20 m²
Tomtarea
345 m²
Driftkostnad
9 307 kr/år
Arrende
1 963 kr/år

Vi välkomnas in på lugnt och grönskande område precis utanför stan.

Den mysiga kolonistugan är på ca 20 kvm. I stugan finns ett vardagsrum med bra plats för soffa och möblemang som ligger i öppen planlösning med ett trevligt kök och en ljus och fin matplats. Det finns indraget vatten och el i stugan.

Trädgården inbjuder till många sköna och härliga stunder. Olika rum delar upp trädgården. Här plockar man sina egna äpplen, plommon och körsbär. På kolonin finns även hallonbuskar, blåbärsbuskar och krusbärsbuske samt rabarber. Det finns två pallkragar med jordgubbar och fyra pallkragar för grönsaker, där det i år finns gott om potatis. En pallkrage med ängsblommor för att locka pollinatörer och fjärilar. Stugan går i perfekt harmoni och samklang med atmosfären runtomkring. Den underbara tomten är på ca 345 kvm. På tomten finns ett rymligt förråd med en toa sk potipot. Samt ett äldre växthus.

Stugan säljes med alla inventariet, utemöbler, trädgårdsredskap och maskiner till synes. För att köpa en koloni måste man vara skriven i Helsingborgs kommun.

Varmt välkomna på visning till denna underbara, prunkande oas där man umgås över generationerna och glatt delar med sig av sina bästa odlingstips, recept och livsråd!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

Kontakta mäklaren

Eema Jakus Strand

Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
Mäklare Eema Jakus Strand, Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
070-4064828