Dyrenäs 18

MARIESTAD, Mariestads kommun Se på karta

895 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Boarea
35 m²
Biarea
35 m²
Tomtarea
970 m²
Byggår
2000
Driftkostnad
9 341 kr/år

Letar du efter en avslappnad plats att spendera din lediga tid på? Då har du hittat rätt. Här på Dyrenäs 18 njuter du av lugnet och lata semesterdagar. Med skogen runt knuten och sjö endast en kort promenad bort har detta fritidshus ett perfekt läge. Dagarna börjar du med ett morgondopp i Sjön Vristulven för att sedan ta båten ut för att testa på fiskelyckan. Väl tillbaka vid bryggan promenerar du längst med stigen i den natursköna omgivningen i hopp om att finna både bär och svamp.

Varma sommarkvällar spenderas allra bäst på den nybyggda altanen med en magnifika solnedgång, säkerligen med något gott från grillen.
Den härliga tomten om 970 kvadratmeter bjuder in till ytor för lek och aktivitet samtidigt som det finns plats för odling. Här finns alla möjligheter att själv forma dagarna efter egna behov. Lugna och avkopplande, eller spännande och fartfyllda med båt och bad? Det är hit du åker för att inhämta ny energi. Möjlighet till båtplats finns.

Fritidshuset är renoverat med nya ytskikt samt kök. Utöver boningshuset finns på tomten en liten stuga med ytterligare sovplats samt uthus med dusch och wc.

Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

Kontakta mäklaren

Evelina Levin

Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
Mäklare Evelina Levin, Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
+46766962411