Bastberget 35

MOCKFJÄRD, Gagnefs kommun Se på karta

495 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Boarea
30 m²
Tomtarea
666 m²
Byggår
2005
Driftkostnad
1 390 kr/år

Söker du en rogivande plats som påminner om förr i tiden, men samtidigt på alldeles lagom storlek för att hinna ta hand om på dina lediga veckor under året. Är inte renovering något för dig, då kan istället detta vara ditt framtida fritidshusparadis.

I Bastbergets levande fäbod erbjuds äntligen en klassiskt faluröd fäbodstuga som plockats ner från grunden och timrats upp på traditionellt vis, så sent som 2005.
Stugan fick en tidstypisk inredning och helt nya materialval som passar perfekt in i miljön här. Man har lagt vackert Flodagolv i stugan och den vitmålade pärlsponten passar fint ihop med den lantliga tapeten på väggarna. Kökets inredning är ljus och vitvarorna så som gashäll, gasolkyl och ho har inte en hunnits användas. Du kan nu bli den förste. Stugan har sovplats i form av ett sovloft ovanför köket och boytan har utnyttjats på både bredd och höjd.

I Bastberget finns den levande fäbodmiljön bevarad och naturen här ser ut som det troligtvis gjort i flera hundra år. Än idag går djur här uppe hela sommaren och platsen har blivit ett populärt utflyktsmål i kommunen. Bara 20 minuters bilfärd till byn och dess bekvämligheter så som matbutik och pizzeria. Inte långt härifrån finns de populära badsjöarna Alten och Tansen om du blir badsugen.

Välkomna med er anmälan via hemsidan.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef

Kontakta mäklaren

Karin Liss

Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
Mäklare Karin Liss, Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
+46768512040