Flobergets fäbodar 18

Mockfjärd, Gagnef Se på karta

230 000 kr

Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Boarea
30 m²
Tomtarea
1 212 m²
Driftkostnad
890 kr/år
Antal besök
6 795
Dagar på Hemnet
30

Välkommen till Flobergets Fäbodar 18.
Längst in på skogsvägen finner vi En perfekt plats för dig som vill njuta av stillhet och tystnad! Fastigheten har ett lugnt och idylliskt läge med skogen inpå knuten. En perfekt plats för dig som vill njuta av stillhet och tystnad!

När du kliver in genom ytterdörren når du fäbodens entrédel, här finns ett kök och matbord samt övriga förvaringsmöbler. Köket är utrustat med gasolspis samt kylskåp. Trappan till övervåningen är placerad så att så mycket yta som möjligt på entréplan kan nyttjas. Den fina storstugan på ovanvåningen är inredd med fyra sängplatser samt en trevlig soffgrupp. Här får du även plats med ytterligare sovplatser, förvaringsmöbler eller annan önskad inredning. Mellan sängarna är det gjort ett utrymme för att placera en hylla alternativt en garderob. På varje plan finns en infravärme placerad, det gör att du snabbt värmer upp fäboden och kan njuta av platsen även under kallare årstider. Förutom det charmiga fritidshuset finns ett rymligt förråd med gott om plats att förvara redskap, virke och utemöblerna när det inte är säsong. Vatten till stugan tar man med sig. Bod för dass finns och dasset är näst intill färdigställt. Ca 15 min till badplats vid Flobergstjärnen.

Flobergets Fäbodar 18- en plats för avkoppling långt bort från trafikens muller, hör hur träden susar och fåglarna kvittra. Här kan du spendera ljumma sommarkvällar, sysselsätta dig med bärplockning, vandra eller spendera en härlig höstkväll inne i stugan med god mat och fint sällskap. Stugan är belägen i skogsmiljö med promenadstråk precis intill och på tomten finns träd och blåbärsris. Bilväg finns fram till fastigheten.

Visst lösöre ingår i köpet och tillträde kan ske redan denna sommar. Ett inbjudande fritidshus i en vacker naturnära miljö, välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef

Visningstider

  • 14
    aug
    Fre 14 aug kl. 15:00–15:30
    Anmälan krävs.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.