Korgilvägen 49

Norrtälje kommun Se på karta

1 600 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Boarea
38 m²
Tomtarea
1 876 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
5 540 kr/år

Vill du bo i ett attraktivt fritidshusområde där gatorna känns levande och 350 m till närmsta bad och båtplats? Då har du kommit rätt. Jag kan äntligen presentera detta bedårande hus på Korgilvägen 49. Visualisera dig en varm sommardag, ni har packat bilen full och är påväg till er frizon. Barnen är förväntansfulla och ni väntar energiskt på att er semester ska börja.
Korgil är ett attraktiv och omtyckt område där det sprudlar med sommarleenden. Fastigheten ingår i en tomtägarförening som tar väl hand om hamnar och grönområden. En trevlig vägmiljö och två småbåtshamnar, festplats och badstuga.

Du välkomnas av en rymlig hall med avhängningsmöjligheter. Direkt till vänster finner du ett badrum som står utrustat med mulltoa, dusch och handfat. Ljusblå våtrumstapet och golv. Vidare finner vi en öppen yta med en härlig braskamin för extra myskänsla och komfort. Plats för matdel och stora fönster för extra ljusinsläpp. Ett lantlig kök med härlig utgång till den vackra tomten. En stor och inbjudande tomt som består av berg i dagen och trädgårdstomt. För den som har gröna fingrar: Låt kreativiteten flöda!

Om ni har gäster som kommer med båt finns en högklassig båthamn 6 minuter ifrån fastigheten. Här finns en mysig restaurang som öppnar upp från april och hela sommaren. Tänk dig en mysig sommarkväll, solen har precis gått ned, ni är mätta och belåtna. Ni och era vänner sitter och pratar om allt ni ska göra tillsammans. Ni pratar om att besöka Hallstavik som erbjuder allt från matbutiker, apotek, kosmetik, systembolaget och restauranger. Ni pratar också om att åka hela vägen till Väddö och besöka Bondens glasskalas som erbjuder egentillverkad glass och hamburgare. Eller att ni ska åka till Grisslehamn och utforska den fina naturen och avsluta med en båttrip med Eckerölinjen som tar er till Åland. Ja, listan kan göras lång med aktiviteter och sevärdheter. Varje år anordnas midsommarfirande 100 meter från fastigheten som också erbjuder lekplats och fotbollsplan. Nere vid den västra hamnen finns badberg en bit ifrån och långbryggor med namnet "valen". En optimal plats för picknickmys.
Något som också är populärt är Herrängs årliga Dance camp där deltagare kommer från hela världen. Världens störta lindyhop-läger som pågår i 5 veckor.

Detta område och fastighet måste upplevas på plats. Hjärtligt välkommen att höra av dig vid intresse!

Läs mer hos mäklaren
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB

Kontakta mäklaren

Daniella Näslund

Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
Mäklare Daniella Näslund, Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
0708-88 89 71