Risberg 22

Risberg, Älvdalen Se på karta

325 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Boarea
35 m²
Tomtarea
2 400 m²
Driftkostnad
1 200 kr/år
Antal besök
6 554
Dagar på Hemnet
23

Mysig timrad fäbodstuga med tillhörande härbrä och uthus, ca 100 meter från Vasaloppsspåret. En dröm för den skidintresserade! Stugan ligger ca 2 minuter från Risbergs vasaloppskontroll och vasaloppspåret går förbi strax ovanför tomten. När du kliver in i stigan välkomnas du av ett stort rymligt allrum med matplats och öppen spis. Längre in finner du en köksavdelning med jötulkamin, diskho, skåpförvaring och ett litet skafferi med jordkällare samt matplats. Vid köket finns även sovdelen med våningsängar.

Tomten ligger vackert inbäddad i grönska och här hittar du ett litet härbrä samt en vedbod. Här kan du sätta på dig skidorna och ge dig ut i vasaloppsspåret som ligger ett stenkast från stugan. En bit bort ligger fina Evertsbergsbadet som är väldigt populärt sommartid. Tycker du om att vandra hittar du här vasaloppsleden, en 28 km vandring mellan Risberg - Evertsberg - Oxberg.

Här möts du av naturens lugn och fågelsång med en blandning av ängsmark och skog. Ett paradis för fiske, svamp och bärplockning.

Fastighetsbildning pågår och förväntas vara klart hösten 2020. Tillträde efter att avstyckning vunnit laga kraft. Servitut kommer att finns på infartsväg.

Kontakta mäklare för visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen

Visningstider

  • 6
    jul
    Mån 6 jul kl. 16:30–17:00
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.