Orrspelsvägen 11

Saltarö, Värmdö kommun Se på karta

2 995 000 kr

3 395 000 kr -12 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Boarea
26 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
2 506 m²
Byggår
1957

Med högt och ljust läge, uppe på tomtens högsta punkt, ligger detta omåttligt charmiga lilla fritidshus som behöver en kunnig hand som vill renovera alternativt bygger man nytt. Huvudhus med ljuvlig utsikt över trädtopparna och grannskapet där det idag finns en storstuga och ett litet kök. I trevligt söderläge finns en skyddad uteplats att njuta av långa, lediga dagar i solen och i väster finns liten altan, perfekt för härliga sommarmiddagar samt köksodling i liten skala. För dig som vill åt lite skugga, varma sommardagar, finns ytterligare en altan i norr. På den stora kuperade tomten, präglad av vacker skärgårdsnatur, finns även en relativt nybyggd sovstuga om ca 15 kvm samt en praktisk förrådslänga.

Trädgården är av skärgårdskaraktär med runda bergknallar, knotiga tallar men även gräsytor och plats för lek och spel. Underbart vacker och trollsk skog i bakkant.

Denna fastighet förmedlas med friskrivningsklausul gällande fel eller frister. En framtida köpare uppmanas därför att undersöka fastigheten noga.

Fastigheten har byggrätt 60 + 40 kvm samt att du kan tillämpa Attefalls regler, men ligger inom prioriterat förändringsområde vilket innebär planerad start för detaljplanearbete med ökad byggrätt och VA under 2021-2025. Läs mer på Värmdö kommuns hemsida.

Inte långt ifrån huset finns flera badplatser med fantastiska klippor och sandstrand.

På Saltarö finns möjlighet till båtplats och tennisspel. Här anordnas tennisskola för både barn och vuxna. Till närmaste busshållplats är det en ca 10 minuters promenad varifrån det tar 45 min in till Slussen.

Anmäl gärna ditt intresse till mäklaren så hålls du informerad och går inte miste om viktig information. Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Kontakta mäklaren

Sophie Palmstierna Eckhéll

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
Mäklare Sophie Palmstierna Eckhéll, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
0763160669

Visningstider

  • 19
    maj
    Imorgon kl. 15:30–16:15
    Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.