Brändaskärsvägen 4

Sandhamn, Karlskrona Se på karta

690 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Information saknas
Antal rum
1 rum
Boarea
18,4 m²
Byggår
2012
Arrende
8 000 kr/år

Tillfälle att få drömmen om en egen Sjöbod att förverkligas och nu med unik möjlighet att ha dusch och toalett i sjöboden! Här finns möjlighet till övernattning och att ha båten förtöjd alldeles utanför boden.

Sjöboden har ett klassiskt utseende med röd slamfärg och svart papptak. Uteplats finns vid varje bod och en brygga nedanför. Invändigt inredda med vitmålad panel på väggarna och ett mörkare frilagt trägolv. Trinettkök med två plattor och en kyl med frysfack. Överskåp med förvaring och en arbetsbänk. Dessutom ingår två bäddsoffor, soffbord och på loftet två resårsängar med tillhörande sängbord till sjöbod 1-6 som har ett pris på 690 000 kr.
Sjöbod 10 helt ny inredning 2018 med extra överbyggd sovplats på loft pris 790 000kr. Sjöbod nr 11-13 pris 890 000kr här blir även en extra sovplats på loftet då man bygger över köksdelen och platsbyggt kök. Se planlösning.
I anslutning till sjöbodarna finns även ett servicehus med tre duschrum, tre WC och med tvättmöjligheter.

Fantastiskt fiskevatten i omgivningarna, i synnerhet på gädda och lax. Dessutom hela Blekinges östra skärgård att utforska, antingen med egen båt eller via skärgårdstrafiken som utgår från Torhamn. Fullservice marina och gästhamn finns och även restaurangen "Sail Inn" som är öppen maj till september.I Torhamn finns Pizzeria som är öppen året runt samt en Ica butik.

SJÖBOD 7,8,9,14 - SÅLDA!

Välkommen att kontakta oss för en visningstid!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona