Stora Strandvägen 3

Skummeslövsstrand, Laholm Se på karta

895 000 kr

Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
26 m²
Byggår
2013
Förening
BRF Strandbukten
Om föreningen
Avgift
2 077 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år

Unik möjlighet att köpa ett fritidsboende vid vackra Skummeslövsstrand. Företag (juridisk person) är tillåten som köpare. Bostadsrätten är del i ett lägenhetshotell och är beläget vid en av Sveriges längsta sandstränder, strax utanför populära Båstad. Här har du möjlighet att ha ett kombinerat, härligt semesterboende samtidigt som bostadsrätten hyrs ut för hotellanvändning när du inte är där. Du väljer själv mellan att månadsvis få en fast garantiersättning på 6500 kr/mån eller att erhålla en procentuell på avkastning på 65% av logi-intäkterna. Föreningen har uteplats i direkt anslutning till bostadsrätten med havsutsikt. Gräset vid uteplatsen sköts av föreningen vilket innebär att detta fritidsboende är ytterst lättskött.

Bostadsrätten ligger på våning 1 av 2 och inrymmer sovdel, nyinstallerat kök år 2018, sittmöbler samt eget badrum.
Parkettgolv i rummet med golvvärme och klinkergolv i hall samt ljusa målade väggar. Helkaklat badrum med dusch och golvvärme.
Fönster med ljusinsläpp. Alla möbler och interiör ingår i köpet.

Båstad
Populära semesterorten Båstad finns på nära avstånd, ca 15 minuters cykelväg.
Hit kommer många turister under året och man beräknar att man har omkring 300 000 gästnätter/år (kommersiella boenden räknat).
Endast under juli månad räknar man att man har ca 72 000 gästnätter och då är det både tennisveckan och seglarveckan som lockar
men även närheten till vacker natur, fina golfbanor samt cykel- och vandringsleder. Här finns aktiviteter för både stora och små året runt.
För mer information om Båstads fantastiska utbud på aktiviteter se länken "Turistguide Båstad 2019" i annonsen.

Skummeslövsstrand
Orten har ca 1030 st invånare och ligger vid Laholmsbukten, mellan Mellbystrand och Eskilstorpsstrand, endast 10 minuter från populära Båstad.
Från början var Skummeslöv endast en semesterort men fler och fler väljer att bo här permanent.
Skummeslövstrand är belägen vid en av Sveriges längsta sandstränder vilket har bidragit till att orten blivit en attraktiv badort.
Här finns även Skummeslövs Tennisklubb som är en av Sveriges största tennisanläggningar med 9 grusbanor och som är öppen för alla.
I Skummeslöv finns all tänkbar service såsom mataffär, restauranger, vårdcentral, förskola, skola och äldreomsorg.
Goda rekreationsmöjligheter med havsbad, minigolf, golfbana och en tempererad utomhusbassäng.
För mer information om Skummeslöv- /Laholms kommuns fantastiska utbud på aktiviteter se länken "Laholms turistbyrå" i annonsen.

Läs mer hos mäklaren
CHRISTANDER Fastighetsförmedling AB