Testa 39

Vänge, Uppsala Se på karta

1 150 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Boarea
34 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
3 409 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
12 121 kr/år
Antal besök
2 882
Dagar på Hemnet
5

Välkommen till detta idylliska soldattorp från 1909, belägen i ett helt ostört läge utanför Vänge. Grannfastigheten är även den till salu så att du kan få dig en egen liten Bullerby!

När du tänker dig ett soldattorp, så är detta nog väldigt nära den bild du får i huvudet. När du träder in genom farstubron kommer du rakt in i det gamla köket där du hittar den traditionella härden med både gjutjärnskamin och vedugn. Trägolv och kraftiga bjälkar i taket. I gamla köket har du plats för både matplats och samvaro om du önskar det. I det bakre rummet finns ett mer modernt kök med indraget vatten och stor matplats, en nyare spis och ett äldre kylskåp finns.

På den härliga tomten ligger ett lusthus i fritt läge och används flitigt av ägarna. De berättar att de kan sitta där i skymningen och se älgarna traska förbi. Tänk dig solcellsbelysning som tänds i lusthuset när skymningen faller och naturen vaknar upp utanför....

På tomten finns det även en sovstuga byggd 1974, med en magnifik öppen spis signerad kakelugnsmakaren Johan Coddelius. Där finns plats för minst 4 personer att sova.

En gedigen jordkällare finns på den lummiga gården.

El och vatten indraget.

Möjlighet finns att köpa grannfastigheten tillsammans med denna fastighet. Det är också ett mysigt soldattorp med all charm bevarad. Grannfastigheten Testa 37 ligger i en egen annons.

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.