Järsjön 123

Söderhamn, Söderhamn Se på karta

475 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
25 m²
Tomtarea
1 600 m²

Som taget ur en Bröderna Grimm saga står denna lilla stuga hemlighetsfullt gömd i skogsbrynet och nära på kamoflerad för omvärden. Men låt dig inte luras av det avskilda läget, här finns grannar på lagom avstånd och framför allt är det nära till den fina badplatsen vid Järsjöns strand som ligger ca 100 meter från stugan.

På med badrocken och promenera nerför backen så är du framme vid stranden. Fin sandstrand med sandbotten, passande för både stora och små, lättillgängligt med omklädningsrum och med vacker utsikt över sjön.

Stugan är av enkel standard och passar den som vill söka sig närmre naturen och vill leva just enkelt. Fördel om du gillar att snickra och "fixa" då stugan kräver lite underhåll. Bär och svampskog runt knuten.

Här väcks du av fågelkvitter och solljuset silas mjukt in mellan träden. Platsen känns levande och varm - precis som det ska vara i Hälsingland. Lättillgängligt belägen med endast 2 km till E4:an, 2 mil till Söderhamn och 4 mil till Hudik. Från Stockholm åker du på under 3 timmar. Välkommen till Järsjön på visning.

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri