Grytstigen 6

Ådran, Huddinge Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
51 m²
Tomtarea
3 283 m²
Byggår
1950
Driftkostnad
19 081 kr/år
Antal besök
1 141
Dagar på Hemnet
7

Det är ingen tillfällighet att huset har ägs av samma familj i årtionden. Här har stora som små familjemedlemmar njutit av det fina läget i generationer sen 60-talet.
I natursköna Ådran finns detta charmiga fritidshus omgiven av naturens lugn och stressfri omgivning! Närhet finns till buss, bad och vandringsleder.

Den pittoreska stugan har vardagsrum med öppen spis som ger hög mysfaktor året om. Väldisponerat kök inredd med härlig kulör, original detaljer och serveringslucka finns mot allrummet. Den kuperade tomten är lättskött men samtidigt finns alla möjligheter för den med gröna fingrar att spendera ledig tid i trädgårdens alla delar. Samtidigt finns gott om plats för uppställning av flertalet bilar, husvagn eller båten som lagts upp på trailer. För den som önskar kan ett snabbt tillträde ordnas.

Detaljplanens bestämmelser
Enligt detaljplanen får ett fristående hus uppföras för bostadsändamål. En huvudbyggnad samt en gårdsbyggnad får uppföras med en sammanlagd byggnadsyta om 80 m². Huvudbyggnad får uppta max 55 m² och ha en takhöjd på 3,5 m, gårdsbyggnaden får högst uppta 25 m² med en takhöjd på 3 m. Se bifogade planbestämmelser samt karta för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Huddinge