Moga Eknäs 7

Almunge, Uppsala kommun Se på karta

1 100 000 kr

1 200 000 kr -8 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
42 m²
Tomtarea
3 001 m²
Byggår
1960
Driftkostnad
18 500 kr/år

Nu har du chansen att bli ägare av ett vinterbonade fritidshus med en tomt om 3001 kvm med alla bekvämligheter i den lugna delen av Eknäs, Almunge.

Huset har används som permanentbostad av nuvarande ägare. Fritidshuset bjuder in genom altan i en hall som når ett vardagsrum med braskamin och plats för matgrupp i matrummet. Ett funktionellt kök med inredningsdetaljer i grått stilrent tillval. Ett sovrum och ett tilltänkt renoverat badrum med en planerad dusch hörna, handfat och förberett för installation av tvättmaskin. En trädgårdstomt som till stora delar omgärdas av träd vilket ger insynsskydd året runt där det även finns ett mysigt gästhus med loft ute på tomten.

I Almunge finns två förskolor, en skola upp till årskurs 9, mataffärer (ICA & COOP), restaurang/café, vårdcentral, tandläkare och ett badhus. För den golfintresserade finns Grönlunds golfbana och fina badplatser bland annat Södersjöbadet och Klappbryggan samt i närheten finns Trehörningen, Fjällnora friluftsområde och Lännabadet vid Långsjön i Länna. En annan mysig utflykt kan vara en tur med Lennakatten. Med det gamla ångtåget kan du ta dig till Faringe där det populära och välbesökta Thun´s varuhus finns. Almunge är ett lugnt och vackert samhälle ca 25 km öster om Uppsala. Goda bussförbindelser oavsett om du vill ta dig mot Uppsala eller söderut mot Arlanda.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Isabell Wass

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Isabell  Wass, Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
0708247829