Murgrönsvägen 13

Älvsala, Värmdö Se på karta

4 395 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60 m²
Tomtarea
2 056 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
14 342 kr/år
Antal besök
6 194
Dagar på Hemnet
27

Här i Älvsala finns nu ett mysigt och charmigt fritidsboende med närhet till allt som kan önskas och plats för familj och vänner!

Här välkomnas ni till ett mysigt och rymligt timmerhus om ca 60 kvadratmeter och två timmer gästhus på ca 10 kvadratmeter vardera, perfekt för den stora släkten eller midsommarfirandet. Detta hus i ett plan lämnar inget övrigt att önska. Huset är i fint skick och har bland annat öppen spis, vackra golv, öppen planlösning och stora sällskapsytor.

Husen är byggda på en stor, rogivande och lättskött naturtomt med gräsmatta, rikligt med växtlighet, stora rhododendrons, fina planteringar och veranda. Blåbär, lingon och svamp finns runt knuten och fågelkvitter ingår. Ett boende för dig som vill förverkliga fritidshusdrömmen i skärgården nära bad, natur och marina.

Köket som är utrustat med spishäll, ugn, fläkt, kyl- & frys i halvhöjd, diskmaskin. Här har ni även en köksö som står löst på golvet och går att flytta vid behov. Bostaden badrum pryds med kakel och klinker erbjuder ett bra badrum med toalett, tvättställ, dusch, toppmatad tvättmaskin och golvvärme. Från verandan når ni även även den vedeldade bastun med tillhörande duschutrymme och tvättställ. Bostadens sovplatser är fördelat i ett sovrum med plats för två sängar, sovrumsdel med plats för 2 sängar samt ett sovloft med plats för 2-3 sängar. Gästhusen som också är timmerbyggnader har plåttak och här har man med enkelhet plats för 2 sängar vi respektive hus. På tomten står även ett förråd med en del till förvaring och en separat del med separett.

I Älvsala bor du nära bland annat badplats, sandstrand, klippbad, båtplats, båthamn, restaurang, minilivs, glassbar och kiosk. En promenad från huset ligger Bullandö Marina och Pottviken samt till Bullandö krog (en kortare promenad). Vid Pottviken har ni en båtplats som tillhör fastigheten, här har ni även sandstrand.

Området ligger relativt långt ute i Skärgården vilket innebär att du har närheten till bl a Sandhamn. Det här är ett trivsamt fritidsboende för dig som gillar skärgården och för dig som ser ett mervärde att kunna pendla till stan.

Fastigheten ligger strax väster om Bullandö Marina, som är norra Europas största privata marina och den ligger ca en kilometer från huset. Sommartid erbjuder marinan bland annat högklassig restaurang, minilivs och glassbar. En kort promenad från fastigheten ligger busshållplatsen som går in till slussen, resan tar ca 55 minuter och ca 35 minuter med bil. Det här är ett boende för den som gillar skärgården och friluftsliv men ändå vill ha bekvämlighet och gångavstånd till olika faciliteter

Området är ett prioriterat förändringsområde, vilket innebär att det kommer en ny detaljplan för området med generösare byggrätter och anslutning till kommunalt V/A sett över tid.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 25
    apr
    Sön 25 apr kl. 13:00–13:45
    Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.