Storön 3 tomt 8

Bankekind, landet, Linköping Se på karta

695 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
2 rum
Boarea
45 m²
Tomtarea
1 000 m²
Byggår
1940
Driftkostnad
4 650 kr/år
Arrende
10 626 kr/år

Varmt välkommen till Storön 3 och detta charmiga sjöställe (arrende) med en härligt grönskande tomt belägen på en ö med utsikt över Svinstadsjön. Detta semesterboende har mycket som är värt att lyfta fram. Till höjdpunkterna hör ett funktionellt och tidstypiskt kök med ljusa luckor och plats för matbord och stolar. Vardagsrummet är mysigt och lättmöblerat och erbjuder härliga umgängesytor, braskamin och fönster åt två håll. Vidare har huset ett sovrum samt ett smakfullt badrum med mulltoa, handfat och dusch. Tillhörande finns en gäststuga som rymmer plats för flera bäddar samt en redskapsbod. Bostaden har indragen el, gråvattenavlopp och vatten.

Den arrenderade tomten är privat belägen utan mycket insyn och inbjudande skogstomt för spring och lek. Här finns två bryggor som man som ägare av huset nyttjar.
Detta fritidshus ligger vackert och ostört i närheten av Bankekind. Här bor du familjevänligt, ostört och naturnära med ett närområde som erbjuder frisk luft, härliga promenadstigar, fiske och svampplockning. Till Linköpings innerstad tar det enbart 20 minuter med bil. Bostaden överlåts möblerad där lös egendom som båt, gräsklippare och möbler ingår i köpet.

Missa inte chansen att säkra denna sommaridyll. Varmt välkommen på visning!
Observera att bilderna är tagna av säljaren.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Linköping